Vesti

Air Serbia ponovo leti i za London i Beč

Air Serbia

Air Serbia, od danas 24. maja leti i za London (Hitrou) i Beč. Air Serbia će avionima A319 imati let za London u 10.25 i let za Beč u 18.50 sati.

Isto tako, Air Serbia je letela i za Cirih u 12.40 i za Frankfurt u 17.30. Srpski avioprevoznik je 21. maja obnovio komercijalni putnički saobraćaj letovima za Cirih i Frankfurt, objavio je beogradski aerodrom Nikola Tesla.

PROČITAJ:  Air Serbia konkurs za kabinsko osoblje

U prodaji su karte za još dve destinacije, Pariz i Amsterdam, za letove od 31. maja, za kuda je do 14. juna predviđen jedan let nedeljno.

Pored toga, Air Serbia će obnoviti komercijalne letove do Njujorka 6. juna, dok će od 13. juna broj prekookeanskih letova srpske nacionalne aviokompanije biti povećan na dva puta nedeljno.

PROČITAJ:  Air Serbia konkurs za kabinsko osoblje

Air Serbia počeće u poslednjoj nedelji maja postupno obnavljanje letova do pojedinih destinacija u regionu.

Nacionalna avio-kompanija planira da obavi prvi let od Beograda do Ljubljane 29. maja, kao prva aviokompanija koja se vraća na taj aerodrom, a da zatim tokom prve dve nedelje juna, pored Ljubljane, ponovo uspostavi saobraćaj i do Podgorice, Tivta, Sarajeva, Banjaluke i Skoplja.

Kompanija Air Serbia će obnavljati redovan putnički saobraćaj u skladu sa odlukama regulatornih organa drugih država.

PROČITAJ:  Air Serbia konkurs za kabinsko osoblje

Srpski avio-prevoznik je najavio da će na svojim letovima primenjivati sve neophodne mere bezbednosti, u skladu sa najvišim bezbednosnim i higijenskim standardima, kao i uputstvima nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tela, te ukoliko nemate strah od letenja avionom, srećan put i prijatan let.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Oznake
Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare