Srbija

Putovanja po Srbiji su poslednjih godina bila zapostavljena, ali sve više ulaze u modu. Srbija kao destinacija je idealna za kraće i produžene vikende, izlete, ali i za kompletan odmor sa porodicom i decom ili bez njih.

Srbija, pre svega, nudi divnu prirodu i kulturnu baštinu, a do destinacija u Srbiji se lako stiže.

Svaki kraj Srbije je podjednako zanimljiv. Vojvodina, Šumadija, Zapadna Srbija, Istočna Srbija, Južna Srbija – sigurni smo da mnoge delove zemlje niste videli ili niste znali da postoje. Otud ćemo se potruditi da vam predstavimo Srbiju na pravi način.

Smeštaj u Srbiji je često prilagođen džepu lokalnog posetioca. Ako su vam hoteli u Srbiji skupi, tu je privatni smeštaj, ali i etno sela u Srbiji koja daju specifičan doživljaj putovanja.

Planine u Srbiji su priča za sebe, ali ne treba zaboraviti ni banje i arheološke parkove. Istorija i kultura ove zemlje zaslužuju da na nju obratite posebnu pažnju.

Šta videti u Srbiji i kako planirati vikend ture, najpopularnije destinacije u Srbiji i one manje popularne, ali i mesta koja turisti još nisu otkrili uz turističke vesti o Srbiji su pravi razlog da čitate najveći turistički portal u Srbiji – Daljine.rs.

Na kraju, ne zaboravite da prirodu treba da čuvate i da je negujete. Tako će Srbija potrajati još mnogo godina na radost svih budućih posetilaca.