Vesti

Novi muzički spot Boba Marlija vas poziva na Jamajku

U ovim užurbanim vremenima, novi spot za Bob Marlijevu pesmu “Easy skanking” koju je izvodio sa bendom The Wailers, biće podsetnik na globalno nasleđe koje će zauvek biti poznato pod njegovim imenom. A gde je bolje usporiti i zastati da se divimo prirodnoj lepoti i radosti života nego u Marlijevom domu, na Jamajci?

Za putovanje po Jamajci, istraživanje njenih znamenitosti i uživanje u jedinstvenom vajbu ovog ostrva, dok ne odete na lice mesta biće vam dovoljan i muzički spot koji je danas objavila porodica Marli.

Bob Marley
Bob Marley

Iako je pesma “Easy Skanking” snimljena još davne 1978. godine i objavljena na albumu “Kaya”, spot je objavljen ove godine i sniman na različitim lokacijama širom Kingstona. Video dočarava veličanstvenu paletu boja Jamajke, od jutarnjeg izlaska sunca, pa sve dok ga more ne proguta kada padne mrak.

Ova zemlja jedinstvenih iskustava, zanimljivih aktivnosti, pejzaža koji oduzimaju dah i toplih ljudi koji će vam poželeti najlepšu moguću dobrodošlicu, pruža pregršt aktivnosti i kulturne raznolikosti kao nijedno drugo mesto na svetu.

Marlijeva kuća u mestu Nine Mile. Marli je živeo u njoj i vraćao se u nju tokom života, iako je rođen u kući svoje majke koja se može videti iz bara izvan kapije
Marlijeva kuća u mestu Nine Mile. Marli je živeo u njoj i vraćao se u nju tokom života, iako je rođen u kući svoje majke koja se može videti iz bara izvan kapije

Novi muzički spot koji slavi Boba najavljen je kao spoj veselog vajba, tropskih ritmova i lakoće življenja, svega onoga što predstavlja i sama Jamajka, a ako vam je Jamajka daleko, uvek možete posetiti spomenik Bobu Marliju u Banatskom Sokolcu u Srbiji.

PROČITAJ:  Jamajka imala najbolju zimsku turističku sezonu u istoriji
Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Oznake
Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare