Vesti

Od Beograda do Beča četvrti dnevni let sa Austrian Airlines

Beč

Od letnjeg reda letenja 2020, na liniji između Beča i Beograda Austrian uvodi novi polazak tri puta nedeljno.

Austrijska aviokompanija Austrian Airlines će od letnjeg reda letenja uvesti dodatne novi polazak na liniji Beč (VIE) – Beograd (BEG).

Novi letovi su planirani ponedeljkom, sredom i petkom. Let od Beča do Beograda sa oznakom OS 739 planiran je u 09.35 sa dolaskom u srpsku prestonicu u 10.40. Povratak je sa oznakom OS 740 u 11.20 iz Beograda, sa dolaskom u Beč u 12.30, piše portal Aviatica.

WizzAir iz Niša do Beča u izmenjenom redu letenja od naredne sezone

Sa novim polaskom na ovoj liniji, Austrian će imati i do četiri leta dnevno (ponedeljkom, sredom i petkom). Dva leta dnevno će biti subotom, dok će ostalim danima biti tri leta. Ukupan broj nedeljnih letova se sa 20 povećava na 23.

Avion koji će biti korišćen za ovaj dodatni let je Embraer 195 sa 120 putničkih mesta. Novi let će dodatno povećati broj mogućih presedanja u Beču za putnike iz Beograda i Srbije, koji će moći da se povežu sa blizu 130 gradova u svetu koji se nalaze u mreži Austrian-a.

Na ovoj liniji saobraća i naš nacionalni avio prevoznik Air Serbia sa dva polaska svakog dana, što će značiti da će pojedinim danima putnici iz Beograda ka Beču imati na raspolaganju čak šest letova u jednom danu.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo