Vesti

RyanAir: Letovi iz Niša ka Berlinu i Malti tek od letnje sezone

Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu

RyanAir planira da tek od letnje sezone pokrene letove sa aerodroma u Nišu i to ka Berlinu 28. marta i ka Malti od 29. marta 2021. godine.

Irski niskotarifni avio-prevoznik planirao je da ove zimske sezone pokrene letove ka Malti i Bergamu koji su prethodno najavljeni za 2. avgust, ali zbog trenutne situacije sa virusom korone i slabe prodaje karata tokom oktobra, novembra i decembra, prinuđen je da u ovom periodu leti samo sa 40 odsto kapaciteta.

Prema navodima iz avio-kompanije RyanAir prinuđeni su na nova odlaganja avio-linija i navode kako duboko žale što su napravili navedene “rezove” u zimskom redu letenja sa niškog aerodroma.

Ryanair
Ryanair sa niškog aerodroma ka Berlinu i Malti tek od letnje sezone 2021. godine

Iz kompanije saopštavaju da je razlog veće restrikcije za putovanja unutar EU članica koje su uticale i na pad broja prodatih avio-karata, te da će ovih razloga privremeno zatvoriti neke baze, a na nekim aerodromima gde imaju bazu leteti smanjenim kapacitetima.

Za sada se sa sigurnošću ne može reći za kada je i da li je planiran početak letova ka Milano Bergamu i Bratislavi sa aerodroma u Nišu u narednoj letnjoj sezoni, a s obzirom na nepredvidovist situacije oko pandemije korona virusa i putovanja, možda ćemo morati da izveštavamo još koji put o promenama letova ka Malti i Berlinu sa niškog aerodroma.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo
PROČITAJ:  Ryanair ukida liniju od Niša do Dizeldorfa od 31. marta 2019.

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.