Vesti

Šri Lanka predstavila svoju turističku ponudu na Airbnb-u

Šri Lanka

Šri Lanka i Airbnb sklopili su strateško partnerstvo u nameri da promovišu lokalni, autentični turizam širom zemlje.

Kroz ovu saradnju, prvu u Aziji, radiće na tome da regrutuju lokalne domaćine na Airbnb platformu i pomognu lokalcima iz cele Šri Lanke da podele svoje strasti i interese sa turistima iz celog sveta.

Putnici mogu da odaberu neku od 40 ponuda kroz koje će ih voditi lokalni eksperti, pružajući im mogućnost da osete jedinstveno kulturološko iskustvo u Šri Lanci. Ministarstvo turizma Šri Lanke veruje da će saradnja sa najvećom internet platformom za iznajmljivanje smeštaja značajno doprineti razvoju ove grane industrije, unapred se radujući što će projektu Airbnbjevih iskustava pružiti maksimalnu podršku.

Šril Lanka
Sklapanjem saradnje sa Airbnb platformom Šri Lanka se uključila u projekat Airbnb Experiences
Šri Lanka
Šri Lanka nudi više od 40 posebnih aktivnosti

„Domaćini širom Šri Lanke su mikropreduzetnici koji žele legalnu zaradu, za uzvrat pružajući turistima autentično iskustvo kakvo žele i kao takvi su stub zdravog putovanja“, rekao je Tao Ngijen, direktor strateških partnerstava u Airbnb-u.

Koncept Airbnb iskustava podrazumeva ekskurzije i slične aktivnosti u režiji lokalaca koji svoje goste sprovode po mestima u svom gradu. Ovakve ture mogu biti jednodnevne ili višednevne, i njihov koncept i raspored se ne mogu menjati, već su onakvi kakve ih osmisle domaćini. Kada je pre dve godine lansiran, u okviru ponude Airbnb iskustava, u 12 gradova sveta postojalo je 500 turističkih ponuda, dok ih sada u njih 800 ima više od 15.000.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo
PROČITAJ:  Airbnb otpušta 35 odsto radnika u evropskom sedištu u Dablinu
Oznake

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.