Vesti

Air Serbia i Turkish Airlines uspostavljaju kod-šer letove

Air Serbia

Air Serbia i Turkish Airlines postigli su sporazum o proširenju poslovne saradnje kod-šer ugovorom, koji će biti potpisan u bliskoj budućnosti i pokrivati destinacije iz saobraćajnih mreža obe kompanije.

Unapređenjem partnerstva, Air Serbia i Turkish Airlines moći će da dodaju sopstvenu oznaku za let (marketing kod) na letove drugog partnera na relaciji Beograd-Istanbul, od 15. avgusta.

  Air Serbia počinje da leti od 18. maja

Kako saopštavaju u Air Serbia, a prenosi portal eKapija, na osnovu ovog sporazuma, pored linije – Beograd-Istanbul, saradnja dveju kompanija biće proširena i na letove iz Beograda za Banjaluku i Tivat, a iz Istanbula za Ankaru, Izmir, Adanu, Antaliju, Dalaman, Gaziantep, Kajseri, Koniju, Trabzon, Gazipašu i Bodrum.

  Air Serbia ukida let Niš-Budimpešta

“Veoma smo zadovoljni razvojem saradnje sa Turkish Airlinesom kroz ovo kod-šer partnerstvo, koje će putnicima obe kompanije omogućiti veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja. Uvereni smo da će ovo inspirativno i strateški važno partnerstvo unaprediti međusobne ekonomske odnose dveju zemalja. Sa velikim zadovoljstvom iščekujemo putnike partnerske kompanije Turkiš erlajnz na našim letovima ka Beogradu i drugim gradovima koje obuhvata saobraćajna mreža kompanije Air Serbia”, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije kompanije Air Serbia.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Oznake