Vesti

Air Serbia konkurs za kabinsko osoblje

Air Serbia

Air Serbia je pokrenula veliki konkurs za zapošljavanje novih članica i članova kabinske posade za svoju bazu u Beogradu.

U sklopu intenzivnih priprema za predstojeću letnju sezonu u kojoj se očekuje dalji rast poslovnih aktivnost i u želji da dopre do što većeg broja kvalitetnih kandidata širom Srbije, srpska nacionalna avio-kompanija će organizovati posebna testiranja u čak četiri grada, navodi se u saopštenju ove avio-kompanije.

PROČITAJ:  Posao stjuardesa: Šta je ono što o stjuardesama ne možemo da vidimo na filmu i Instagramu

Zainteresovani kandidati će svoja znanja i veštine moći da predstave u Čačku 23. februara, Novom Sadu 27. februara, Kragujevcu 29. februara i Nišu 1. marta 2024. godine. Prijave za testiranje mogu se podneti brzo i jednostavno putem veb sajta Air Serbia (Er Srbija).

„Letnja sezona u avio-industriji uskoro počinje, a sa njom se značajno povećava i broj letova naše kompanije. U želji da adekvatno odgovorimo potrebama tržišta i našim putnicima ponudimo još više mogućnosti, aktivno radimo na različitim unapređenjima. Deo tih aktivnosti je i predstojeći konkurs za članove kabinske posade Air Serbia. Naše koleginice i kolege koje rade u tom timu svojevrsni su ambasadori kompanije i domaćini na svakom našem letu, koji svojim angažovanjem doprinose pozitivnom iskustvu putnika. Na predstojećim konkursima, u četiri grada širom Srbije, pokušaćemo da pronađemo više desetina kandidata, sa ili bez iskustva u avijaciji, koji žele da svoju karijeru započnu u jednoj od najbrže rastućih avio-kompanija u Evropi. Uvereni smo da će interesovanje biti veliko i da ćemo među prijavljenima pronaći one snažno motivisane da sa nama lete do velikih poslovnih i drugih visina“, rekla je Milica Netković, direktorka ljudskih resursa Er Srbije.

Svi državljani Republike Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik, mogu se prijaviti na konkurs.

Prijave su otvorene do 24 časa pre testiranja u Čačku, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Posle prve selekcije, kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na testiranje. Najuspešniji kandidati, spremni da na posao kreću iz matične baze Air Serbia u Beogradu, imaće priliku za zaposlenje.

Air Serbia razmatra mogućnost da u narednom periodu slična testiranja obavi i u pojedinim gradovima u državama u regionu, s obzirom na to da i van granica Srbije postoji veliko interesovanje za rad u srpskoj nacionalnoj avio-kompaniji.

Izvor: Air Serbia

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Oznake
Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare