Vesti

Air Serbia od narednog leta povezuje Brač s Beogradom?

Brač

Brač je na dobrom putu da u narednoj turističkoj sezoni bude dvaput nedeljno vazdušnom linijom povezan s Beogradom, piše Slobodna Dalmacija.

Direktor Aerodroma Brač Tonči Peović tu ideju u Beogradu je predočio Rasimu Ljajiću, potpredsedniku Vlade Republike Srbije i ministru turizma. Liniju bi održavali avioni kompanije „Air Serbia“.

Direktor Peović dobio je načelnu podršku za svoju inicijativu, a predstojećih dana na adresu potpredsednika Ljajića uputiće i zvanično pismo namere. Na sastanku u Beogradu bili su načelnik opštine Bol Tihomir Marinković i direktor kancelarije Turističke zajednice Markito Marinković.

U ovoj turističkoj sezoni na pistu bračkog aerodroma slietali su avioni iz 11 evropskih destinacija. Za novu sezonu, kazao je Peović, planiraju se nove linije, a jedna od njih je i ona s Beogradom. Tako su na Braču, iako turistička sezona još uvek traje, već počele pripreme za 2019. godinu.

Treba imati na umu da se radi samo o namerama i da su letovi iz Beograda ka Braču neizvesni.

PROČITAJ:  Air Serbia konkurs za kabinsko osoblje
Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Oznake
Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare