Vesti

Air Serbia ponovo leti iz Niša i Kraljeva, evo kuda

Air Serbia

Air Serbia ponovo pokreće letove iz Niša i Kraljeva nakon dobijanja odobrenja od Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, a planirani letovi su za Beč, Frankfurt, Nirnberg, Hanover, Salcburg i Tivat.

Prema navodima ove kompanije, planirano je da Air Serbia letove iz Niša počne da obnavlja od 16. juna, dok će avioni ove avio-kompanije iz Kraljeva leteti počev od 30. juna.

Tako će u periodu između 16. i 30. juna iz Niša će biti ponovo pokrenute linije do Frankfurta (Han) i Nirnberga, dok će se posle 1. jula leteti i do Hanovera, Salcburga i Tivta.

PROČITAJ:  Air Serbia konkurs za kabinsko osoblje

Niški aerodrom nije radio duže od dva meseca jer su svi komercijalni letovi bili obustavljeni zbog epidemije korona virusa. Prvi let nakon ove pauze realizovala je kompanija WizzAir na relaciji Dortmund-Niš-Dortmund.

Što se tiče letova iz Kraljeva, od 30. juna se planira obnova letova do Beča, a tačan red letenja i nedeljne frekvencije biće uskoro objavljen na zvaničnom sajtu ove avio-kompanije.

PROČITAJ:  Air Serbia konkurs za kabinsko osoblje

„To je sjajna vest za naše putnike iz južne i jugozapadne Srbije, koji su tu novost željno iščekivali. Tokom protekla dva i po meseca, neprekidno su nam postavljana pitanja u vezi sa tim kada ćemo obnoviti saobraćaj iz ta dva grada. Za sve nas u Air Serbia je veliko zadovoljstvo što mogu da potvrdim da obnavljamo letove od 16. juna iz Niša i od 30. juna iz Kraljeva“, rekao je Dankan Nejsmit, generalni direktor kompanije Air Serbia.

PROČITAJ:  Air Serbia konkurs za kabinsko osoblje

Nejsmit je tom prilikom dodao da će se na obnovi letova do drugih destinacija do kojih se letelo iz Niša i Kraljeva raditi tokom narednog perioda, uz pažljivo praćenje situacije i sagledavanje svih faktora.

Podsećamo, na svim letovima kompanije Air Serbia obavezno je nošenje maski za lice tokom čitavog trajanja leta, a avioni se redovno dezinfikuju. Air Serbia prilagodila je sve procedure u putničkom avio-saobraćaju pre, tokom i nakon leta novim okolnostima, koje su prouzrokovane pandemijom korona virusa.

PROČITAJ:  Air Serbia konkurs za kabinsko osoblje

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Oznake
Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare