Promo

Alternativne metode kulturnog turizma za vreme COVID-19 online panel u organizaciji MEKST

MEKST

MEKST online panel na temu „Alternativne metode kulturnog turizma za vreme COVID-19 pandemije“ održaće se u subotu 9. maja u 12 časova i ima za cilj da svim učesnicima približi potencijalne promene u oblasti kulturnog turizma.

Organizatori MEKST Konferencije su pokrenuli online MEKST panele, kako bi omogućili svim zainteresovanim učesnicima da se uključe u diskusiju o novonastaloj situaciji i time podstaknu razmišljanja o predstojećim aktivnostima o održavanju kvaliteta proizvoda i usluga u turističkoj i hotelijerskoj industriji.

Pandemija COVID-19 izazvala je velike promene u oblasti turizma. Stručnjaci ove oblasti će nam predočiti svoja saznanja, mišljenja i očekivanja toka događaja nakon pandemije i na taj način približiti moguće inovacije.

Učesnici panela su:

  • Nemanja Milenković, Direktor, „Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture“ Fondacija,
  • James Kennell, glavni predavač i rukovodilac programa za turizam, događaje i ugostiteljstvo, Greenwich Univerzitet,
  • Dušan Medin, Asistent u nastavi, Fakultet za kulturu i turizam UDG, Crna Gora.

Instrukcije za prijavu:

  • Obavezna prijava na sledećem linku – https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_zn__PHmzSdyNI6ctqLZ4Rg
  • Instaliranje ZOOM aplikacije
  • Prijavljeni učesnici će pomoću linka koji će im biti poslat imati pristup panelu
  • Broj prijava je ograničen

MEKST Conference su do održali dva panela na teme „Događaji nakon COVID-19 pandemije“ i „Kako hoteli posluju tokom krize, i šta će se promeniti u menadžmentu hotela nakon krize“, koje možete pogledati na MEKST YouTube kanalu, a sve dodatne informacije o predstojećim online panelima možete pronaći na društvenim mrežama MEKST Conference.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare