Srbija Vesti

Aplikacija za proučavanje ptica u Srbiji potpuno besplatna za preuzimanje

Labud

Aplikacija za posmatranje ptica pod nazivom “Ptice na dlanu” delo je Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije i može se besplatno preuzeti.

Aplikacija “Ptice na dlanu” vodi do pravog odgovora na pitanje “Koja je ovo ptica?” i pomoću nje možete odabrati siluetu, stanište i boje ptice koju ste posmatrali, ili da pretražite vrste ptica po nazivu vrste ili porodice.

Ovom aplikacijom možete prepoznati traženu vrstu ptice listanjem ponuđenih ilustracija ptica koje odogovaraju opisu i tako ih upoznati i pročitati zanimljivosti iz njihovog života.

Iz udruženja navode da samo ako poznajemo prirodu oko sebe možemo i da je vrednujemo, a potom i sačuvamo za nas i buduće generacije.

Aplikacija “Ptice na dlanu”

Mogućnosti aplikacije “Ptice na dlanu” su brojne, a neke od njenih funkcija su i odabir 250 najčešćih vrsta ptica koje je moguće zateći na teritoriji Srbije.

Pored toga što je aplikacija dostupna u svakom trenutku, odabirom oblika, staništa i boja perja ptice, aplikacija vam sužava izbor na jednu ili više vrsta.

Svaku vrstu ptice prate ilustracije, lična karta i kratak opis, a aplikacija “Ptice na dlanu” je potpuno besplatna za sve koji imaju Android uređaj i može se besplatno preuzeti sa Google Play Store prodavnice.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo