Promo Vesti

ASCE: Prva konferencija o bezbednosti aerodroma u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi

Airport Security Convention and Exhibition ASCE

Konferencija o bezbednosti aerodroma „Airport Security Convention and Exhibition“ (ASCE) održaće se prvi put u Srbiji, odnosno 19. i 20. decembra 2018. godine u hotelu Hilton u Beogradu.

ASCE je prva konferencija o bezbednosti aerodroma ove veličine u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi. Cilj konferencije je da okupi regionalne aerodrome, proizvođače i kompanije iz domena bezbednosti aerodroma kako bi predstavili svoje planove, proizvode, razvojne strategije i kako bi se stvorila platforma za diskusiju o ovom bitnom segmentu avio-industrije.

Organizator konferencije je kompanija Tango Six Events koja je do sada organizovala mnoge događaje iz oblasti avio-industrije, među kojima je i Vazduhoplovni Samit Jugoistočne Evrope (SEAS), koji se održava na svake dve godine. Tako je u martu 2018. godine SEAS okupio na istom mestu više od 700 predstavnika industrije iz 50 zemalja i 120 kompanija, što ga čini najvećim događajem ove tematike u regionu.

YouTube player

Po ugledu na SEAS, Tango Six Event će organizovati Konferenciju o bezbednosti aerodroma ASCE koju čine panel diskusije i prezentacije u kojima će učestvovati rukovodioci najvišeg ranga koji predstavljaju regionalne aerodrome, kompanije koje posluju u domenu bezbednosti aerodroma ali i proizvođače bezbednosnih proizvoda i softvera.

Uz podršku Aerodroma Nikola Tesla kao generalnog pokrovitelja, na ASCE događaju će preko 300 delegata ovaj na ovom forumu pomeriti granice saradnje, inovacije i razvoja posla u regiji Jugoistočne Evrope. Takođe, ispred glavne konferencijske sale biće postavljen izložbeni prostor sa štandovima sponzora gde će svi zaintresovani biti u prilici da se bliže upoznaju sa njihovim specifičnim delatnostima.

Neke od tema o kojima će biti reči na ASCE konferenciji su izazovi video nadzora aerodroma, njihova visokotehnološka bezbednost, terorističke pretnje, zaštita od dronova, regulativa iz oblati avio-saobraćaja i mnoge druge.

Svi zainteresovani mogu agendu i više informacija pronaći na zvaničnom sajtu „Airport Security Convention and Exhibition“ (ASCE): https://asce.rs

 

Naslovna fotografija: Dragan Trifunović

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare