Promo Vesti

ASCE: Prva konferencija o bezbednosti aerodroma u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi

Airport Security Convention and Exhibition ASCE

Konferencija o bezbednosti aerodroma “Airport Security Convention and Exhibition” (ASCE) održaće se prvi put u Srbiji, odnosno 19. i 20. decembra 2018. godine u hotelu Hilton u Beogradu.

ASCE je prva konferencija o bezbednosti aerodroma ove veličine u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi. Cilj konferencije je da okupi regionalne aerodrome, proizvođače i kompanije iz domena bezbednosti aerodroma kako bi predstavili svoje planove, proizvode, razvojne strategije i kako bi se stvorila platforma za diskusiju o ovom bitnom segmentu avio-industrije.

Organizator konferencije je kompanija Tango Six Events koja je do sada organizovala mnoge događaje iz oblasti avio-industrije, među kojima je i Vazduhoplovni Samit Jugoistočne Evrope (SEAS), koji se održava na svake dve godine. Tako je u martu 2018. godine SEAS okupio na istom mestu više od 700 predstavnika industrije iz 50 zemalja i 120 kompanija, što ga čini najvećim događajem ove tematike u regionu.

Po ugledu na SEAS, Tango Six Event će organizovati Konferenciju o bezbednosti aerodroma ASCE koju čine panel diskusije i prezentacije u kojima će učestvovati rukovodioci najvišeg ranga koji predstavljaju regionalne aerodrome, kompanije koje posluju u domenu bezbednosti aerodroma ali i proizvođače bezbednosnih proizvoda i softvera.

Uz podršku Aerodroma Nikola Tesla kao generalnog pokrovitelja, na ASCE događaju će preko 300 delegata ovaj na ovom forumu pomeriti granice saradnje, inovacije i razvoja posla u regiji Jugoistočne Evrope. Takođe, ispred glavne konferencijske sale biće postavljen izložbeni prostor sa štandovima sponzora gde će svi zaintresovani biti u prilici da se bliže upoznaju sa njihovim specifičnim delatnostima.

Neke od tema o kojima će biti reči na ASCE konferenciji su izazovi video nadzora aerodroma, njihova visokotehnološka bezbednost, terorističke pretnje, zaštita od dronova, regulativa iz oblati avio-saobraćaja i mnoge druge.

Svi zainteresovani mogu agendu i više informacija pronaći na zvaničnom sajtu “Airport Security Convention and Exhibition” (ASCE): https://asce.rs

Preporučujemo  Bratoljub: Novi granični prelaz između Srbije i Republike Srpske

 

Naslovna fotografija: Dragan Trifunović

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.