Vesti

Direktni letovi do Jerevana iz Bukurešta od 5. septembra

Tarom

Rumunska avio kompanija Tarom počeće da direktnim letovima iz Bukurešta u Rumuniji do Jerevana u Jermeniji, prenosi agencija Armenpress.

Razgovori između preduzeća Jermenski međunarodni aerodromi (CJSC) i rumunske kompanije Tarom airlines su protekli u najboljem redu. Dve strane su potpisale sporazum po kome će rumunski operater početi sa prevozom putnika na liniji Bukurešt-Jerevan od 5. septembra 2018. godine.

Međutim, na sajtu kompanije Tarom nismo uspeli da nađemo ovaj let, ali se nadamo da će se uskoro naći u ponudi, s obzirom na to da je do Bukurešta iz Srbije voma lako stići, a postoje i jeftini letovi iz Temišvara.

PROČITAJ:  Jermeniju posetilo više od 1,66 miliona turista u 2022. godini

U saopštenju se navodi da je geografska pozicija Bukurešta veoma pogodna za dalji nastavak putovanja do glavnih evropskih destinacija. Ovo je izuzetno bitno za Jermene, s obzirom na brojnost jermenske dijaspore gde veći broj Jermena živi van matice nego u samoj Jermeniji.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare