Saveti za putovanja Srbija

Jeftini letovi iz Temišvara: Kuda leteti iz komšiluka?

aerodrom

Jeftini letovi iz Temišvara su za građane Srbije sve popularniji. Blizina i pristupačnost ovog aerodroma u Rumuniji omogućuje da postoji konkurencija u odnosu na jeftine letove iz Beograda i sa aerodroma u Nišu.

Temišvar je od Beograda udaljen oko 170 kilometara, što čini da ste sopstvenim prevozom tamo za tri sata, ako uračunamo nepredviđena čekanja na granici. Druge opcije su odlazak vozom ili kombi prevozom. U svakom slučaju do Temišvara ćete brzo stići na koji god način da se odlučite.

Temišvarski aerodrom Traian Vuia opslužuje brojne putnike iz Srbije, što se može primetiti kada se nađete na istom. Sa njega lete low cost avio kompanije WizzAir, RyanAir i BlueAir ka mnogim destinacijama u Evropi.

Tako, avio kompanija WizzAir iz Temišvara leti za Italiju i to za Bari, ponedeljkom i petkom. Za Rim i to na aerodrom Ćampino, iz Temišvara možete stići letovima koji su utorkom, četvrtkom i subotom. Ukoliko želite u Bolonju, letovi su utorkom, četvrtkom i subotom, dok su za Veneciju sredom i nedeljom. Do aerodroma Bergamo pored Milana, koji je i veliko čvorište za presedanje za dalje letove, iz Temišvara možete stići letovima koji su ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom, dk su od početka juna do kraja septembra svaki dan.

Istom kompanijom iz Temišvara možete stići i do Nemačke i to u Memingem što je Zapadni Minhen letovima koji su utorkom, četvrtkom i subotom. Do Frankfurta WizzAir iz Temišvara leti sredom i nedeljom, dok do Dortmunda leti utorkom, četvrtkom i subotom.

Ovom avio kompanijom možete stići i u Španiju. Naime, iz Temišvara WizzAir leti za Barselonu na aerodrom El Prat i to ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom. Dalje, letovi do Valensije su ponedeljkom, petkom i subotom, dok su za Madrid ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom.

PROČITAJ:  Jeftine avio-karte više neće biti jeftine

Do Brisela ćete iz Temišvara stići letovima do aerodroma Šarlroa ponedeljkom i petkom, a do pariškog aerodroma Bove ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom. Glavni grad Izraela, Tel Aviv, takođe je dostupan jeftinim letom iz Temišvara i to utorkom, četvrtkom i subotom. Do Londona, tačnije do aerodroma Luton polasci iz Temišvara su svakim danom u nedelji.

Od septembra 2019. godine, najnovija usluga WizzAir-a će povezati Temišvar sa Bilundom u Danskoj letovima utorkom i subotom, ka Nemačkoj letovima za Nirnberg, sredom i nedeljom, i za Karlsrue -ponedeljkom i petkom. Takođe, planirano je povezivanje i sa britanskim Donkasterom, prema kome će se letovi odvijati utorkom i nedeljom.

Niskotarifna avio kompanija Ryanair iz Temišvara takođe leti za Milano, odnosno aerodrom Bergamo, a letovi su ponedeljkom, utorkom, četvrtkom, petkom i subotom. Istom avio kompanijom možete stići i do Bukurešta, ostati u njemu ili presesti na neki drugi let, a polasci iz Temišvara za Bukurešt su svakim danom sem subote.

Na kraju, sa aerodroma u Temišvaru leti i niskotarifna avio kompanija BlueAir i to do grada Konstanca u Rumuniji i to od juna do septembra, ponedeljkom, petkom i nedeljom.

Na aerodromu u Temišvaru postoji parking na kome možete ostaviti vozilo više dana uz video nadzor, a iz mnogih gradova u Srbiji postoji organizovan kombi prevoz do Temišvara.

Jeftini letovi nekada nisu toliko jeftini, što zavisi od više faktora, a često je najbitniji koliko ste ranije kupili avionsku kartu. Stoga, pre polaska na put ili rezervacije avio karte, proverite tačnost navedenih podataka, jer su letovi i destinacije podložni promenama.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare