Vesti

Etihad uveo jeftiniju tarifu za one sa malo prtljaga

Etihad

Etihad Airways uvrstio je u svoju ponudu novu tarifu za ručni prtljag za letove ka određenim destinacijama, omogućivši putnicima da prođu jeftinije kada lete ekonomskom klasom, a nemaju veći prtljag.

Ova tarifa podrazumeva ručni prtljag do sedam kilograma težine, a moguće je izabrati je na letovima prema Abu Dabiju, Bahreinu, Kuvajtu, Omanu, Saudijskoj Arabiji, Jordanu, Libanu, Egiptu i Azerbejdžanu.

– Reakcija na naše tarife koje smo uveli prošle godine pokazuje da naši klijenti cene kada im na raspolaganju stoji više opcija, kao i da vole da odaberu onu koja najviše odgovara njihovim potrebama – kazao je Robin Kamark, šef komercijale u Etihadu, najavljujući da će nastaviti da izlaze u susret svojim putnicima.

Oni koji putuju poslom, beže iz grada na vikend, ili odlaze na neku udaljeniju destinaciju samo na jedan dan, sa sobom nose malo prtljaga i sada zbog toga mogu da plate let po jeftinijoj tarifi.

Putnici koji posle plaćanja ove niže tarife ipak požele da dodaju još nešto od prtljaga, jednostavno mogu da plate dodatnu uslugu prilikom čekiranja, ili da dobiju popust od 20 odsto ukoliko to obave putem interneta.

Etihad Airways je inače uspešno implementirao nekoliko novih proizvoda kako bi gostima obezbedio dodatni izbor u vidu dodatnog prostora za noge, slobodnog mesta pored svog ili neko konkretno sedište.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo