Vesti

Iz Beograda do Brisela i Ciriha: Air Serbia obnavlja letove

Air Serbia

Air Serbia je juče, 27. avgusta, počela sa postepenom obnovom letova između Beograda i Brisela, a tokom septembra planira da ponovo leti do Ciriha u Švajcarskoj.

Avion ove avio-kompanije, tipa Arbus A319, juče ujutro u 6:45 časova odleteo ka glavnom gradu Belgije. Letovi koji su bili obustavljeni od 28. jula do danas, u narednom periodu će se obavljati dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom. U zavisnosti od ograničenja putovanja i potražnje, Air Serbia planira da od 22. septembra do Brisela počne da leti tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i nedeljom.

“Zadovoljan sam što smo ponovo uspostavili letove za Brisel. Belgijska prestonica, u kojoj se nalazi sedište velikog broja najvažnijih institucija Evropske unije, veoma je značajna destinacija za kompaniju Air Serbia. Imajući u vidu našu regionalnu mrežu, Brisel će sada postati mnogo lakše dostupan“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju kompanije Air Serbia.

PROČITAJ:  Air Serbia uvodi nove letove do Ciriha, Frankfurta i Berlina

Karta ovog avio-prevoznika do Brisela može se kupiti po ceni počev od 64 evra po pravcu. Letovi iz Beograda obavljaće se četvrtkom u 6:45 i nedeljom u 17:15 časova. Srpska i belgijska prestonica udaljene su 1.371 kilometar, a let na ovoj relaciji traje 2 časa i 20 minuta.

Brisel
Brisel dostupan

Letovi ka Cirihu sve izvesniji

Ova avio-kompanija spremno dočekuje odluku Švajcarske o ukidanju obaveznog desetodnevnog karantina za putnike koji dolaze iz Srbije i u zavisnosti od potražnje razmotriće povećanje kapaciteta na svojim letovima do Ciriha.

Od početka postepene obnove letova 21. maja do danas, linija za Cirih je, pored Njujorka, jedna od najboljih ruta kompanije Air Serbia na kojoj je do sada obavljeno ukupno 216 letova i prevezeno preko 14 hiljada putnika.

PROČITAJ:  Air Serbia ponovo leti iz Niša i Kraljeva, evo kuda

Air Serbia planira da tokom septembra leti do Ciriha 14 puta nedeljno, na taj način stavljajući putnicima na raspolaganje najveći broj letova između Srbije i Švajcarske, a zahvaljujući svom matičnom aerodromu u Beogradu takođe i odličnu povezanost sa širim regionom.

Izvor: Kamatica

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo
Oznake

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.