Vesti

Nova aviokompanija iz milenijalskih snova osim sedišta nudi krevete, a njihove stjuardese koktele

JOON

Ćerka firma aviokompanije Air France prilagođena potrebama i ukusima milenijalaca, nazvana JOON neprestano proširuje svoju ponudu od kad je osnovana. Od leta 2019. godine, JOON će iz Pariza leteti do šest novih destinacija – Madrida, Stokholma, Praga i Mančestera u Evropi, Sent Martena na Karibima i Kita u Ekvadoru.

Osim neobične ponude pića ne letu (visokoenergetski sokovi poput „baobab matahija“), šik stila i dodataka za elektronske gedžete kojima su svi milenijalci prosto oduševljeni, JOON sve više postaje prepoznatljiv i po dobroj povezanosti između Pariza i evropskih metropola, kao i između Evrope, Afrike, Azije, Južne Amerike i Indijskog okeana.

Ova aviokompanija koja često nudi usluge po cenama bliskim lou-kostu, leteće od narednog leta šest puta nedeljno za Madrid, četiri puta nedeljno za Stokholm i tri puta nedeljno za Prag, Mančester, Sent Marten i Kito.

Na evropskim rutama leteće avioni tipa Airbus A320 i A321, dok će na dugolinijskim letovima saobraćati avioni Airbus A340 opremljeni novim kabinama.

Devojka, avion
JOON sve više postaje prepoznatljiv i po dobroj povezanosti između Pariza i evropskih metropola, kao i između Evrope, Afrike, Azije, Južne Amerike i Indijskog okeana

Kada je reč o cenama, one se kreću od 39 evra za Mančester, 49 evra za Prag i Madrid ili 59 evra za Stokholm do 199 evra za Sent Marten i 299 evra za Kito.

Putnicima je tokom leta na raspolaganju opcija povezivanja preko elektronskih uređaja na YouJOON, mrežu koja nudi veliki izbor časopisa i magazina. Pored širokog izbora besplatnih pića za sve putnike, u biznis klasi se pride služe i besplatan ručak, doručak ili užina, u zavisnosti od doba dana. I ne samo to: putnici u biznis klasi moći će da degustiraju izvrsna jela francuskih kuvara iz dva metra dugačkog kreveta, koji dobijaju kada obore svoje sedište.

Ukoliko se odlučite za dugolinijski let JOON-om, pored magazina i časopisa, možete da gledate i TV serije, online TV, filmove i crtaće, slušate muziku i igrate igrice.

PROČITAJ:  WizzAir zvanično pokrenuo letove iz Niša do Beča

Bez obzira na izbor kabine, komfor je zagarantovan, jer čak i ekonomska klasa nudi mogućnost obaranja sedišta do 118 stepeni i 78 centimetara za noge.

Dok i nama, putnicima iz Srbije ne budu na dohvat ruke sve ove opcije, čari letova nove generacije možemo da osetimo u toku letova iz Budimpešte za Pariz, što je relacija na kojoj JOON saobraća od 28. oktobra ove godine, sa čak tri leta dnevno.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.