Saveti za putovanja

Kamere Batrovci uživo i drugi granični prelazi sa Hrvatskom

Kamera Batrovci uživo

Kamere Batrovci na graničnom prelazu Batrovci – Bajakovo i uživo stanje gužvi na granici s Hrvatskom. Kamere pogledajte pre nego što krenete na put, jer tokom praznika i letnjih odmora poznate su ogromne gužve i višesatna čekanja na izlasku iz Srbiju odnosno Hrvatske.

Takođe, na ovoj stranici možete pogledati i kamere sa drugih graničnih prelaza sa Hrvatskom, kao što su Bogojevo – Erdut, Bačka Palanka – Ilok, i granični prelaz Šid – Tovarnik.

Ukoliko vam neka od kamera ne prikazuje trenutno stanje na graničnom prelazu, molimo da osvežite stranicu ili da sačekate koji minut. Na statičnim kamerama nalazi se datum i vreme kada je slika sa kamere sačinjena.

Kamere Batrovci – Bajakovo (izlazak iz Srbije)

Granični prelaz Batrovci – Bajakovo sa Hrvatskom otvoren je 24h te u slučaju eventualnih problema i za sve informacije možete ga kontaktirati na broj telefona +381 (0)22 733 008.

Ovo je ujedno i glavni granični prelaz između Srbije i Hrvatske tako da kamere Batrovci proveravajte uvek u toku puta ka Hrvatskoj.

Kamera izlaz iz Srbije ka Hrvatskoj (Batrovci – Bajakovo)

Kamera Batrovci izlazak iz Srbije je statična fotografija. Učitana je u trenutku prikaza stranice, te ukoliko želite svežiju kameru molimo da ovi stranicu učitate ponovo.

Kamera ulaz u Srbiju iz Hrvatske (Bajakovo – Batrovci)

Kamera međuprostora između srpske i hrvatske granice graničnog prelaza Batrovci – Bajakovo.

PROČITAJ:  Cene putarina na auto-putu Ruma-Šabac

Drugi granični prelazi između Srbije i Hrvatske

U slučaju povećanih gužvi na graničnom prelazu Batrovci, pokušajte druge odnosno alternativne granične prelaze sa Hrvatskom kao što su granični prelaz Šid – Tovarnik, Bogojevo – Erdut, Bezdan – Batina, Bačka Palanka – Ilok, Neštin – Ilok, Sot – Principovac 1 i Ljuba – Principovac 2.

Kamere Bogojevo – Erdut (granični prelaz)

Drumski granični prelaz Bogojevo – Edut nalazi se u blizini Apatina i otvoren je 24h. U slučaju potrebe kontakt graničnog prelaza Bogojevo je putem telefona +381 (0)25 26 516.

Ulaz u Srbiju (Bogojevo) iz Hrvatske (Erdut)

Izlaz iz Srbije i ulaz u Hrvatsku.

Kamere Bačka Palanka – Ilok (granični prelaz)

Granični prelaz Bačka Palanka – Ilok se nalazi u Bačkoj Palanci i otvoren je za putnička i teretna vozila 24h. Kontakt graničnog prelaza Bačka Palanka je moguć putem telefona +381 (0)21 750 750.

Ulaz u Srbiju iz Iloka (Hrvatska).

Izlaz iz Srbije iz Bačke Palanke.

Kamera Šid – Tovarnik (granični prelaz)

Granični prelaz Šid – Tovarnik namenjen je putničkim i teretnim vozilima i otvoren je 24h. U slučaju potrebe, telefon za kontakt je +381 (0)22 716 890.

PROČITAJ:  Trajekt za Zakintos: online kupovina karata, cena i red vožnje

Granični prelaz Neštin (Srbija) – Ilok (Hrvatska)

Granični prelaz Neštin se nalazi u blizini Bačke Palanke i namenjen je samo putničkim i praznim teretnim vozilima. Radno vreme graničnog prelaza Neštin – Ilok je 7-19h, a kontakt telefon je +381 (0)21 769 411. Na ovom graničnom prelazu nema kamere.

Granični prelaz Sot (Srbija) – Principovac 1 (Hrvatska)

Granični prelaz Sot – Principovac 1 nalazi se kod Šida. Otvoren je u junu 2020 godine i predviđen je za putnička vozila, autobuse i prazne kamione.

Radno vreme ovog graničnog prelaza je 24h, a kontakt telefon je +381 (0)22 2741 055.

Na graničnom prelazu Sot – Principovac ne postoji kamera.

Granični prelaz Ljuba (Srbija) – Principovac 2 (Hrvatska)

Granični prelaz Ljuba – Principovac 2, se nalazi blizu graničnog prelaza Sot, ali za razliku od njega otvoren je 24h. Granični prelaz nema kameru, a u slučaju potrebe kontakt telefon je +381 (0)64 858 23 33.

Granični prelaz Bezdan (Srbija) – Batina (Hrvatska)

Granični prelaz Bezdan – Batina između Srbije i Hrvatske nalazi se kod Sombora. Radno vreme graničnog prelaza je 24h, a kontakt telefon je +381 (0)25 466 716. Na ovom graničnom prelazu ne postoji kamera.

PROČITAJ:  Trajekt za Krit: cena, kupovina karata i red vožnje

Granični prelaz Jamena (Srbija) – Račinovci (Hrvatska) – uskoro

Granični prelaz Jamena – Račinovci između Srbije i Hrvatske najavljen je još pre nekoliko godina. Međutim, osim toga da su radovi u toku ne zna se kada će ovaj granični prelaz biti otvoren za saobraćaj. Nalazi se na teritoriji opštine Šid i trebalo bi da rastereti granični prelaz Batrovci.

Takođe, završetkom ovog graničnog prelaza skratiće se i put do Republike Srpske, sa kojim se Jamena graniči sa južne strane i do koje može jedino da se dođe skelom preko reke Save i to u određenom vremenskom terminu.

Strpljenje na graničnom prelazu za Hrvatskom

Hrvatska je 2023. godine ušla u Šengen te su mogući zastoji na granicama veći nego ranijih godina. Kamere na graničnim prelazima sa Hrvatskom vam mogu pomoći da promenite pravac i da u slučaju gužve prođete kroz alternativni granični prelaz. Ukoliko neka od kamera na ovoj stranici ne radi posetite sajt Hrvatskog autokluba.

Savet je da imate dovoljno goriva u automobilu zbog rada klima uređaja, kao i da sa sobom imate dovoljno vode i eventualno hrane.

Napišite nam u komentarima vaša iskustva na granici i koliko je prosečno čekanje na graničnom prelazu i da li su vam kamere Batrovci pomogle da isplanirate put.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
paja

Da li ,onaj , ko je postavio da gledamo kameru izlaz iz Srbije , može da vidi ono što bi normalnog čoveka interesovalo. Pa nas interesuje koliki je red a ne kamera koja snima medju zonu-
Stvarno da čpvek nema reči o stručnjacima . Srašno