Saveti za putovanja

Kamere Preševo uživo sa graničnog prelaza

Kamere uživo Preševo granični prelaz

Kamere Preševo na graničnom prelazu i trenutno stanje gužvi na prelazu sa Makedonijom preporučljivo je pogledati pre odlaska na put i tokom puta jer su u letnjoj sezoni velike gužve, a kolone putničkih automobila mogu biti duge i nekoliko kilometara.

Za vas smo obezbedili i uživo kamere sa graničnih prelaza između Makedonije i Grčke, Tabanovce – Evzoni i Medžitlija – Niki.

Ukoliko vam neka od kamera ne prikazuje trenutno stanje na graničnom prelazu, molimo da osvežite stranicu ili da sačekate koji minut.

Kamere Preševo – Tabanovce (izlazak iz Srbije)

Kamere AMSS na graničnom prelazu Preševo – Tabanovce daće vam uživo sliku o stanju izlasku iz Srbije i ulasku u Makedoniju, kao i uživo stanje na ulasku u Srbiju i izlasku iz Makedonije.

Granični prelaz Preševo je otvoren 24h i blizu njega se nalazi punkt na kome se može prekonfigurisati TAG uređaj za plaćanje putarine.

U slučaju bilo kakvih problema ili potrebnih informacija, granični prelaz Preševo možete kontaktirati na brojeve telefona +381 (0)17 7666 046, +381 (0)17 7666 036.

Kamere Tabanovce – Preševo (ulazak u Srbiju)

Kamere uživo za ulazak u Srbiju preko graničnog prelaza Tabanovce – Preševo omogućio je AMSS, a za granični prelaz važe isti telefonski kontakti.

Kamera Preševo sa makedonskog graničnog prelaza

Kamere uživo se mogu proveravati i u Severnoj Makedoniji jer je telefonski roming između Srbije i Severne Makedonije ukinut, odnosno cena je ista kao u Srbiji.

Granični prelaz Prohor Pčinjski

Uživo kamere za granični prelaz Prohor Pčinjski – Pelinice ne postoje za sada, ali je ovaj prelaz odlična alternativa, ali i jedina, ukoliko su nesnosne gužve na graničnom prelazu Preševo.

Granični prelaz Prohor Pčinjski između Srbije i Severne Makedonije takođe je otvoren 24h, a telefon za kontakt graničnog prelaza je +381 (0)17 58 027.

Posebno upozoravamo da i na ovom graničnom prelazu mogu biti gužve kao alternativnom pravcu, baš zbog nepostojanja kamera.

PROČITAJ:  Cena putarine kroz Severnu Makedoniju ka Grčkoj i Ohridu 2023

Kamere kroz Makedoniju do Grčke

Kamere kroz Severnu Makedoniju do Grčke, odnosno do grčke granice postoje na naplatnim rampama kao i na graničnim prelazima.

Podsećamo vas na cene putarina u Makedoniji koje se sada mogu plaćati i elektronski sa srpskim TAG uređajem.

Kamera naplatna rampa Romanovce

Kamera naplatna stanica Otrovica / Sopot

Kamera Sopot, drugi pravac auto-puta

Kamera naplatna rampa Petrovec

Kamera naplatna stanica Miladinovci

Kamere naplatna stanica Stobi / Gradsko

Kamera Gradsko, drugi pravac auto-puta

Kamera naplatna rampa Demir Kapija

PROČITAJ:  Web servis za elektronsku naplatu putarine

Kamera naplatna stanica Đevđelija

PROČITAJ:  Kamere Batrovci uživo i drugi granični prelazi sa Hrvatskom

Kamere na graničnom prelazu Bogorodica (Đevđelija, Makedonija) – Evzoni (Grčka)

Ukoliko u Grčku iz Makedonije ulazite preko graničnog prelaza Bogorodica – Evzoni, pogledajte kamere uživo kako bi izbegli gužvu, odnosno odlučili se za alternativni granični prelaz kao što je Dojran.

PROČITAJ:  Cena putarina u Grčkoj i kroz Grčku

Kamere na graničnom prelazu Medžitlija (S. Makedonija) – Niki (Grčka)

Kamere na graničnom prelazu Medžitlija kod Bitolja – Niki u Grčkoj pokazaće vam da li je intenzitet saobraćaja na ovom prelazu visok. Ovaj granični prelaz je dobra alternativa ukoliko ste posetili ili napravili pauzu na Ohridu, a potom se uputili na Krf, LEfkadu, Kefaloniju, Pargu i slično.

PROČITAJ:  Grčki TAG uređaj za plaćanje putarine i naručivanje na adresu u Srbiji

Kamere uživo u Grčkoj

Kamere Preševo uživo će vas uputiti na gužve na graničnom prelazu sa Severnom Makedonijom, kao što se putem kamera uživo u Makedoniji možete upututi u stanje na graničnim prelazima. Međutim, u Grčkoj, za sada, ne postoje uživo kamere na graničnim prelazima i naplatnim rampama na auto-putu, ali se nadamo da će se uskoro stanje promeniti.

U svakom slučaju pre ulaska ovu državu proverite cene putarina u Grčkoj.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare