Boravak u prirodi Srbija

Kamp na Zlatiboru je otvoren

Kampovanje

Kamp na Zlatiboru počeo je sa radom u ponedeljak 1. aprila, navodi se u saopštenju TO Zlatibor.

Ovih dana u kamp stižu prvenstveno individualni gosti, a prva organizovana grupa je najavljena za 14. maj. Tada će u kamp na Zlatiboru pristići gosti iz Holandije koji su u prethodnom periodu bili i najbrojniji gosti.

Preporučujemo  Spasavanje života u prirodi: Koja je cena volontera

Iz TO Zlatibor navode da se ove godine očekuje dolazak gostiju iz Nemačke, Češke, Poljske, Slovenije i Velike Britanije. Prema dosadašnjem interesovanju u Organizaciji veruju da će predstojeća kamping sezona biti uspešna, a po svemu sudeći i bolja od prethodne.

Kamp na Zlatiboru se nalazi u blizini hotela Zelenkada, nedaleko od centra Zlatibora i magistralnog puta Beograd-Bar i zadovoljava uslove za kategoriju sa tri zvezdice i jedan je od najuređenijih kampova u Srbiji. Kamp poseduje recepciju, kuhinju i letnjikovac sa roštiljem, kao i zajedničku prostoriju sa svom potrebnom opremom.

Preporučujemo  Ubijanje Homolja: Cijanid za zlato

Svaka kamp jedinica ima priključke za električnu energiju i vodu.

Pored mesta u kampu za šatore, prikolice i kampere, u ponudi je i 10 soba, od kojih svaka poseduje svoje kupatilo, tv i bežični internet.

Zlatiborski kamp poseduje i sadržaje za decu, a posetiocima kampa na raspolaganju imaju sve blagodeti Zlatibora, od aktivnog odmora i zlatiborskih specijaliteta do brojnih mogućnosti za dnevne izlete u okolini, kao što su Ski centar Tornik, Drvengrad na Mećavniku, etno selo Sirogojno, Stopića pećina, vodopad u Gostilju i slično.

Preporučujemo  Lokalna planinarska društva: Turisti su postali planinari

S obzirom na preteranu urbanizaciju Zlatibora, na kome možete očekivati ludi provod do jutra, ženu s bradom, čoveka od gume i umetnike na trapezu, nadamo se da će ovaj kamp biti kamp u pravom smislu reči – mirno odmorište za ljubitelje prirode.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo
Oznake

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.