Boravak u prirodi Srbija

Kamp na Zlatiboru je otvoren

Kampovanje

Kamp na Zlatiboru počeo je sa radom u ponedeljak 1. aprila, navodi se u saopštenju TO Zlatibor.

Ovih dana u kamp stižu prvenstveno individualni gosti, a prva organizovana grupa je najavljena za 14. maj. Tada će u kamp na Zlatiboru pristići gosti iz Holandije koji su u prethodnom periodu bili i najbrojniji gosti.

PROČITAJ:  Kampovi u Hrvatskoj sve popularniji

Iz TO Zlatibor navode da se ove godine očekuje dolazak gostiju iz Nemačke, Češke, Poljske, Slovenije i Velike Britanije. Prema dosadašnjem interesovanju u Organizaciji veruju da će predstojeća kamping sezona biti uspešna, a po svemu sudeći i bolja od prethodne.

Kamp na Zlatiboru se nalazi u blizini hotela Zelenkada, nedaleko od centra Zlatibora i magistralnog puta Beograd-Bar i zadovoljava uslove za kategoriju sa tri zvezdice i jedan je od najuređenijih kampova u Srbiji. Kamp poseduje recepciju, kuhinju i letnjikovac sa roštiljem, kao i zajedničku prostoriju sa svom potrebnom opremom.

PROČITAJ:  Kampovi u Nemačkoj zabeležili 42,3 miliona noćenja prošle godine

Svaka kamp jedinica ima priključke za električnu energiju i vodu.

Pored mesta u kampu za šatore, prikolice i kampere, u ponudi je i 10 soba, od kojih svaka poseduje svoje kupatilo, tv i bežični internet.

Zlatiborski kamp poseduje i sadržaje za decu, a posetiocima kampa na raspolaganju imaju sve blagodeti Zlatibora, od aktivnog odmora i zlatiborskih specijaliteta do brojnih mogućnosti za dnevne izlete u okolini, kao što su Ski centar Tornik, Drvengrad na Mećavniku, etno selo Sirogojno, Stopića pećina, vodopad u Gostilju i slično.

PROČITAJ:  Kampovi u Nemačkoj zabeležili 42,3 miliona noćenja prošle godine

S obzirom na preteranu urbanizaciju Zlatibora, na kome možete očekivati ludi provod do jutra, ženu s bradom, čoveka od gume i umetnike na trapezu, nadamo se da će ovaj kamp biti kamp u pravom smislu reči – mirno odmorište za ljubitelje prirode.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Oznake
Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare