Vesti

Letovi Beograd – Amsterdam od maja kompanijom KLM

KLM

Beograd i Amsterdam će biti povezani direktnim letovima holandske avio-kompanije KLM Royal Dutch Airlines počev od 13. maja 2021. godine. U početku će na ovoj relaciji KLM-ovi avioni leteti tri puta nedeljno, a prema planu avio-kompanije, od 11. juna 2021. putnicima će na raspolaganju biti svakodnevni letovi.

Na letovima će saobraćati avioni tipa Embraer 190, koji mogu da prime 80 putnika u ekonomskoj i 20 u biznis klasi, a u kompaniji navode da će se letovi izvoditi po lokalnom vremenu i to:

  • let KL 1905 će kretati iz Amsterdama u 9.40 i sletati u Beograd u 12.05;
  • let KL 1906 će poletati iz Beograda u 12.45 i sletati u Amsterdam u 15.25.

Prema rasporedu, letovi će se obavljati četvrtkom, subotom i nedeljom, ali iz kompanije KLM napominju da se red letenja se može promeniti u zavisnosti od putnih ograničenja.

Bezbednost putnika i posade, kao i postepena obnova letova nakon prekida izazvanog izbijanjem pandemije virusa COVID-19, predstavljaju prioritetne ciljeve KLM-a.

PROČITAJ:  Šansa zaraze korona virusom u avionu je 1 prema 27,3 miliona

KLM je već uveo niz zaštitnih mera na svojim letovima, kao što su upotreba HEPA filtera, obavezno nošenje maski i prilagođavanje usluga na letu, ali sve dok se ne sprovede masovna vakcinacija, testiranje na prisustvo virusa biće od izuzetne važnosti.

U skladu sa odlukom holandske vlade, za putnike koji u Amsterdam putuju iz zona visokog rizika, pored PCR tastova, obavezni su i antigenski testovi. KLM preporučuje putnicima da pre leta provere informacije u vezi sa putovanjem na kompanijskom portalu klm.traveldoc.aero.

Holandija, Amsterdam
Uskoro Amsterdam

Fleksibilna politika rezervacija

KLM svojim putnicima nudi fleksibilne uslove rezervacije. Za sve avio-karte kupljene za letove do 31. decembra 2021. rezervacije se mogu menjati ili se može dobiti povraćaj novca. Putnici mogu da promene svoju rezevaciju iz bilo kog razloga, dobiju vrednosni vaučer ukoliko odustanu od leta ili potpuni povraćaj novca ukoliko je let otkazan.

PROČITAJ:  Ko je bacio jedan Deda Avramov dinar u amsterdamski kanal? (I ostale tajne istorije duge 700 godina)

Zahvaljujući razgranatoj mreži KLM letova, putnici iz Srbije će moći da lete ne samo do Amsterdama, nego i do brojnih destinacija širom sveta.

PROČITAJ:  Amsterdam obeshrabruje dolaske "turista smetača" (pijandura)

Izvor: PR KLM

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare