Promo

MEKST Konferencija ponovo okuplja turističku privredu i eminentne stručnjake

MEKST Konferencija 2020

Najveća međunarodna konferencija u oblasti turizma i hotelijerstva, MEKST Konferencija će se 28. i 29. novembra 2020. godine održati u Kongresnom centru Master Novosadskog sajma.

Usled okolnosti izazvanih pandemijom koronavirusa, u skladu sa merama koje je prepisala Svetska Turistička Organizacija – UNWTO i merama donetim od strane Vlade Republike Srbije, 7. MEKST Konferencija će se održati u hibridnom obliku. Hibridna forma podrazumeva dolazak govornika u Novi Sad i njihov nastup na licu mesta uz prisustvo dozvoljenog broja prijavljenih učesnika iz Srbije (u skladu sa epidemiološkom situacijom) dok će ostali učesnici imati mogućnost praćenja događaja putem online platforme za koju će dobiti pristupni link i pratiti predavanja u realnom vremenu. Učesnici koji budu deo događaja će takođe imati priliku za ostvarivanje interakcije za koju ćemo koristi aplikaciju Slido i na taj način neće ostati uskraćeni za komunikaciju sa predavačima, iznošenje svog mišljenja i postavljanje pitanja vezanih za predviđene teme.

Tematika događaja biće bazirana na primenu digitalnog marketinga u turizmu, uticaj pandemije virusa COVID – 19 na industriju turizma i hotelijerstva i nove trendove u hotelijerstvu.

Kako je 2020. godina donela mnoge promene, tako i MEKST Konferencija za svoje učesnike priprema poseban online MASTER CLASS na temu ”Uspešno bidovanje za međunarodne konferencije” a predavanje će u nedelju 29.11. zajedno voditi predavači Linda Pereira i Rob Davidson.

Izuzetni govornici i ove godine će program MEKST Konferencije postaviti na visoke lestvice. Upoznajte se sa predavačima koji će svoje znanje podeliti sa učesnicima u okviru najaktuelnijih tema u svetu turizma i hotelijerstva:

Primena digitalnog marketinga u turizmu

1. Luka B. Uskoković, Ekspert za digitalizaciju i online sisteme plaćanja, Ministarstvo nauke, Vlada Crne Gore
2. Adriano Požarić, Glavni urednik, Turizam Info, Hrvatska

Uticaj pandemije virusa COVID – 19 na industriju turizma i hotelijerstvo

3. Martina Lucić Čanak, Osnivač i direktor, Magic4Club – putnička PR i brending agencija, Hrvatska
4. Đorđije Vasiljević, Vanredni profesor, Prirodno-matematički fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija

Novi trendovi u hotelijerstvu

5. Enis Hadžimujić, Direktor poslovnog razvoja, Bosmal Arjaan by Rotana, Bosna i Hercegovina
6. Uglješa Stankov, Vanredni profesor, Prirodno-matematički fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija

Svoje mesto na predstojećoj MEKST konferenciji osigurajte prijavom na linku: mekstconference.com/prijava

(MEKST PR)

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare