Vesti

Ovo je najbolja evropska destinacija za bekstvo iz grada odnosno city break

Atina

Bekstvo iz grada, odnosno city break kao način kratkog odmora sa obiljem kulturnih znamenitosti i uživanja po restoranima, je sve popularniji vid putovanja. Ove godine izbor je pao na grad u Grčkoj.

Atina je izabrana za najbolju evropsku city break destinaciju u 2018. dok je čuveni Akropolj proglašen kao najbolja turistička destinacija u Evropi.

Na The World Travel Awards 2018, koje su ustanovljene 1993. kako bi u svim sektorima u industriji turizma bila priznata, nagrađena i proslavljena izuzetnost, održanim na evropskoj gala ceremoniji koja je za vikend održana u grčkoj prestonici, Elada je pobedila u još nekim kategorijama omiljenih turističkih destinacija u Evropi, pa je tako Peloponez proglašen za destinaciju sa najlepšim plažama, a hotel Porto Zante Villas & Spa za najbolji hotel, dok je kao najbolji „butik hotel“ proglašen Kivotos Mykonos.

Peloponez je proglašen za destinaciju sa najlepšim plažama

Najbolji luksuzni ostrvski rizort za 2018. je Grand Resort Lagonissi, a u sličnoj kategoriji vodećeg luksuznog lajfstajl rizorta pobedio je Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli.

Elounda Beach Hotel & Villas dobio je priznanje za vodeći luksuzni vila rizort, a Lesante Blu Exclusive Beach Resort za vodeći novi rizort.

Grčkoj Nacionalnoj turističkoj organizaciji odato je priznanje i da je ove godine imala najbolju nacionalnu turističku strategiju i kampanju.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo