Vesti

Prvi put posle 28 godina: direktni letovi iz Hrvatske za SAD

Hrvatska će od juna 2019. prvi put posle 28 godina biti povezana sa SAD-om direktnom vazdušnom linijom, objavili su iz dubrovačkog aerodroma.

„Ovom prilikom izražavamo zadovoljstvo što će Republika Hrvatska preko Aerodroma Dubrovnik ponovo biti direktno povezana sa Sjedinjenim Američkim Državama, zahvaljujući dugotrajnim pregovorima između našeg aerodroma i American Airlines-a“, objavila je Aerodrom Dubrovnik na Facebooku.

Dubrovnik i SAD će biti povezani od 7.  juna 2019. do 27. septembra 2019. tri puta nedeljno s američkim gradom Filadelfijom, letovima prevoznika American Airlines.

„Aviokompanija American Airlines trenutno poseduje 955 aviona i zapošljava 122 000 ljudi. Dnevno obavi 6.700 letova prema 350 odredišta. Za Dubrovnik će leteti Boeingom 767-300 s kapacitetom 28 visoko luksuznih sedišta u poslovnom razredu i 181 sedišta u ekonomskom razredu, a tokom celokupnog leta putnicima će biti dostupna Wi-Fi usluga“, objavio je Aerodrom Dubrovnik.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare