Vesti

Putujte, duvajte travu i budite plaćeni za to: Ovo nije fantazija već oglas za posao

Dim, pušenje, cigarete

Kalifornijska kompanija Heavy Hitters koja se bavi proizvodnjom punjenja, odnosno ulja za vaporizatore, objavila je oglas za posao u kom traži 20 brend ambasadora koji će biti plaćeni da putuju i – duvaju travu.

Putujte, duvajte i budite plaćeni za to – stoji u tekstu oglasa za posao Heavy Hittersa koji više zvuči kao fantazija ljubitelja marihuane, ali je zapravo vrlo realna poslovna prilika za mnoge.

Srećnici koji na ovom konkursu budu odabrani imaće zaduženje da promovišu proizvode ove kompanije i to odlazeći na najposećenije događaje širom sveta, na kojima će ostale edukovati o tome šta nudi Heavy Hitters, isto kao i putem društvenih mreža na kojima ne morate da budete „uticajni“, ali će vam bogato iskustvo na sajber prostranstvu svakako koristiti.

Ambasadori HH-a će biti plaćeni 1.200 dolara mesečno, ne računajući dodatnih 500 dolara koje će dobijati za same Heavy Hitters proizvode.

https://www.instagram.com/p/Bp-lQzlBamO/?utm_source=ig_web_copy_link

Da biste se kvalifikovali za uži izbor treba da snimite video o sebi, u kom ćete, u toku jednog minuta, reći zašto volite HH, šta vas čini pogodnim ambasadorom koji mora da bude originalan, koje su vaše posebne veštine i talenti, zašto baš vas treba da odaberu i sve to uz poruku da korisnici društvenih mreža koji navijaju za vas mogu da podele vaš snimak na internetu (sa stranice heavyhitters.co/theoriginalsvids).

Kada snimite ovaj video i aploudujete ga na YouTube, u opisu precizirajte zašto biste bili sjajan Heavy Hitters Original, a onda ga okačite na sajt kompanije heavyhitters.co/theoriginals i popunite kratku formu za aplikaciju.

Posle toga isti video postujte na svoj Instagram profil sa tagom @heavy i postarajte se da isto uradi što više vaših prijatelja, (takođe sa stranice heavyhitters.co/theoriginalsvids na kojoj će se u međuvremenu naći i vaš video.)

One koji su već krenuli da se prijave za ovaj posao moramo podsetiti da je kandaski premijer Džastin Trudo upozorio građane da ne duvaju pred put i da im rekreativno korišćenje marihuane koje je odnedavno legalno u ovoj državi može napraviti probleme prilikom prelaska američke granice.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare