Vesti

Air Serbia od 17. maja leti od Beograda do Čikaga

Čikago

Air Serbia će uspostaviti direktne avio-letove od Beograda do Čikaga. Direktor za komercijalu i strategiju ove avio-kompanije, Boško Rupić, u izjavi za Tanjug rekao da će od 17. maja do 11. juna biti dva leta nedeljno na relaciji Beograd-Čikago.

Letovi do Čikaga će se obavljati sredom i subotom, a od 12. juna biće uveden i treći let, koji će ići ponedeljkom.

„Ovo je dugoočekivana destinacija u našoj mreži. Dobijali smo veliki broj dopisa od ljudi iz naše dijaspore u Americi, sa željom da se uvede ovaj let a da je njegovo uvođenje opravdano pokazuje i činjenica da su nam do sredine juna skoro svi letovi potpuno rasprodati i ostalo je još samo nekoliko mesta na pojedinim letovima“, naveo je on.

Dodao je da je Čikago za Er Srbiju (Air Serbia) veoma značajna destinacija, jer je to treća dugolinijska destinacija u mreži Air Serbia, posle Njujorka i kineskog Tjenđina, te da će njenim uvođenjem nacionalna avio-kompanija za SAD leteti 10 puta nedeljno, sedam za Njujork i tri za Čikago.

PROČITAJ:  Air Serbia konkurs za kabinsko osoblje

Podsećamo, avio-kompanija Air Serbia u poslednje vreme uvela je seriju direktnih letova do Tel Aviva, Lisabona, Izmira, Ankare, Budimpešte, Tel Aviva, Katanje na Siciliji i drugih destinacija.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare