Vesti

Air Serbia počela da leti od Beograda do Tel Aviva

Tel Aviv Izrael

Air Serbia je danas, 6. aprila 2023. godine, letom JU812 u 13:30 časova, posle više od tri godine pauze ponovo uspostavila direktnu vezu od Beograda do Tel Aviva. Do tog grada u Izraelu, nacionalna avio-kompanija leteće utorkom, četvrtkom i nedeljom, dok će od 8. maja biti uveden i četvrti nedeljni let – ponedeljkom.

Doček prvog leta Air Serbia upriličen je na aerodromu Ben Gurion, udaljenom 20 kilometara od Tel Aviva.

„Tel Aviv je jedan od najsavremenijih centara na Bliskom istoku. Povratkom tog kosmopolitskog grada u našu mrežu otvorili smo vrata Izraela svima koji žele da ga posete. Na samo pedesetak kilometara od Tel Aviva nalazi se i Jerusalim, grad čija istorija seže unazad do četvrtog milenijuma pre nove ere, što ga čini jednim od najstarijih na svetu. Letovi do Tel Aviva traju u proseku oko dva sata i pedeset minuta i obavljaće se avionima erbas A319″, izjavio je Bojan Aranđelović, viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja Air Serbia (Er Srbija).

„Beli grad“, kako se često naziva Tel Aviv, drugi je po veličini u Izraelu. Nalazi se na obali Sredozemnog mora i posetiocima nudi jedinstven spoj umetnosti, kulture, arheologije, zabave i turizma. Svojim elegantnim novim neboderima kao da „drži na oku“ prošlost, vodeći računa o njenom očuvanju.

Uvođenjem Tel Aviva u svoju mrežu destinacija, Er Srbija dodatno obogaćuje ponudu, omogućavajući putnicima dobre veze Bliskog istoka sa Zapadnom Evropom, Sjedinjenim Američkim Državama i Balkanom.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Air Serbia.

PROČITAJ:  Air Serbia konkurs za kabinsko osoblje
Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare