Vesti

Air Serbia iz Beograda do Kijeva, Madrida, Barselone, Rijeke, Krasnodara, Helsinkija, Kaira, Zadra i Nice

Air Serbia

Air Serbia је početkom juna počela sa uvođenjem novih direktnih letova iz Beograda ka devet gradova. Tako će se iz Beograda leteti direktno ka Kijevu, Madridu, Barseloni, Rijeci, Krasnodaru, Helsinkiju i Kairu, a u sezoni ka Zadru i Nici, kao što je ranije najavljeno.

Prvi letovi ka Helsinkiju i Barseloni obavljeni su 1. juna, nakon čega se letovi ka prestonici Finske obavljaju tri puta, a čuvenoj španskoj destinaciji kompanija je trebalo da leti dva puta nedeljno. Međutim, iz kompanije su naveli da zbog velikog interesovanja na liniji od Beograda do Barselone uveden je još jedan let četvrtkom tokom trajanja sezone, odnosno od avgusta do sredine septembra.

Od Beograda do Nice i Madrida kompanija je trebalo da leti dva puta nedeljno, ali se ispostavilo da je linija ka Madridu veoma popularna te je takođe uveden još jedan dodatni let tokom sezone koji će se odvijati ponedeljkom.

Sa Kijevom će Beograd biti povezan tri puta nedeljno, dok je prvi let za Krasnodar obavljen je 3. juna, a letovi na ovoj liniji će se obavljati tri puta nedeljno, čime će ovaj grad na jugu Rusije biti odlično povezan sa Beogradom.

PROČITAJ:  Air Serbia uspostavila avio-liniju od Beograda do Ankare

Od 4. juna uvedeni su redovni letovi za Rijeku i Kairo koji će se obavljati dva puta nedeljno. Poslednji „prvi“ let će biti 21. juna na liniji od Beograda ka Zadru do koga će se iz Beograda leteti dva puta nedeljno tokom letnje sezone.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BEG title=“Nađite let iz Beograda“ limit=10 paginate=true subid=““ currency=“EUR“]

U kompaniji navode de to je najveći broj novih destinacija od 2013. godine od kada kompanija posluje pod imenom Air Serbia, čime je ovaj avio prevoznik povećao broj svojih destinacija za gotovo petinu. Novim letovima proširena je međunarodna mreža kompanije Air Serbia na ukupno 49 destinacija, a svi novi letovi su već u redu letenja i u prodaji, te ih putnici ih već sada mogu rezervisati.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Oznake
Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare