Vesti

Air Serbia povećava broj letova do 14. juna na 70

Stjuardese

Air Serbia će zbog povećane potražnje u periodu do 14. juna 2020. godine povećati broj letova na pojedinim linijama do kojih u ovom trenutku leti.

Umesto planiranih ukupno 16 letova do Londona (Hitrou), Beča, Ciriha i Frankfurta, do 14. juna Air Serbia obaviti čak 70 povratnih letova, navodi se u saopštenju kompanije.

PROČITAJ:  Air Serbia akcija "Poleti u proleće" - više od 70 destinacija za 30-50 evra

Pored navedenih gradova, Air Serbia će leteti i do Njujorka, Amsterdama, Pariza, kao i do regionalnih destinacija, kao što su Ljubljana, Sarajevo, Banjaluka, Podgorica i Tivat. Postoji mogućnost uvođenja dodatnih letova ukoliko potražnja poraste, o čemu će Air Serbia naknadno obavestiti putnike.

U saopštenju se navodi i da ova avio-kompanija nastavlja da pomno prati ukidanje ili produžavanje ograničenja u putovanjima na destinacijama do kojih leti, i da će u skladu sa promenama, prilagođavati svoj red letenja.

Iz kompanije Er Serbia navode da prema trenutnom stanju stvari, kada je reč o regionu, letovi do Podgorice i Tivta biće obnovljeni 7. juna, a letovi do Skoplja 15. juna.

PROČITAJ:  Air Serbia direktni letovi Beograd - Napulj

“Posle početka obnove letova 21. maja, naš saobraćaj se progresivno povećava u zavisnosti od potražnje. Reagovali smo i reagovaćemo brzo i prilagođavamo se svim promenama u hodu. Svi se nalazimo u izazovnom okruženju i okvir u kojem posluju avio-kompanije neprekidno se menja, ali sam uveren da ćemo uspeti i pokazati zbog čega je Air Serbia lider u regionu”, rekao je Dankan Nejsmit, generalni direktor kompanije Air Serbia.

Ova kompanija, u saradnji sa zdravstvenim organima i regulatornim telima, primenila je niz bezbednosnih i higijenskih mera u cilju postizanja bezbednosti i dobrobiti svojih putnika i članova posade tokom putovanja, kaže se u saopštenju.

PROČITAJ:  Za 48 destinacija promo cene avio-karata u Air Serbia do 19. marta

Na svim letovima ove avio-kompanije obavezno je nošenje maski za lice tokom čitavog trajanja leta, a avioni se redovno dezinfikuju. Kompanija je prilagodila sve procedure u putničkom avio-saobraćaju pre, tokom i nakon leta novim okolnostima, koje su prouzrokovane pandemijom korona virusa.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Oznake

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.