Vesti

Air Serbia povećava broj letova do 14. juna na 70

Stjuardese

Air Serbia će zbog povećane potražnje u periodu do 14. juna 2020. godine povećati broj letova na pojedinim linijama do kojih u ovom trenutku leti.

Umesto planiranih ukupno 16 letova do Londona (Hitrou), Beča, Ciriha i Frankfurta, do 14. juna Air Serbia obaviti čak 70 povratnih letova, navodi se u saopštenju kompanije.

Preporučujemo  Najkrupniji mrki medved otkriven na Tari i nazvan je Aleksandar

Pored navedenih gradova, Air Serbia će leteti i do Njujorka, Amsterdama, Pariza, kao i do regionalnih destinacija, kao što su Ljubljana, Sarajevo, Banjaluka, Podgorica i Tivat. Postoji mogućnost uvođenja dodatnih letova ukoliko potražnja poraste, o čemu će Air Serbia naknadno obavestiti putnike.

U saopštenju se navodi i da ova avio-kompanija nastavlja da pomno prati ukidanje ili produžavanje ograničenja u putovanjima na destinacijama do kojih leti, i da će u skladu sa promenama, prilagođavati svoj red letenja.

Iz kompanije Er Serbia navode da prema trenutnom stanju stvari, kada je reč o regionu, letovi do Podgorice i Tivta biće obnovljeni 7. juna, a letovi do Skoplja 15. juna.

Preporučujemo  EU Digitalni zeleni sertifikat spreman za preuzimanje

“Posle početka obnove letova 21. maja, naš saobraćaj se progresivno povećava u zavisnosti od potražnje. Reagovali smo i reagovaćemo brzo i prilagođavamo se svim promenama u hodu. Svi se nalazimo u izazovnom okruženju i okvir u kojem posluju avio-kompanije neprekidno se menja, ali sam uveren da ćemo uspeti i pokazati zbog čega je Air Serbia lider u regionu”, rekao je Dankan Nejsmit, generalni direktor kompanije Air Serbia.

Ova kompanija, u saradnji sa zdravstvenim organima i regulatornim telima, primenila je niz bezbednosnih i higijenskih mera u cilju postizanja bezbednosti i dobrobiti svojih putnika i članova posade tokom putovanja, kaže se u saopštenju.

Preporučujemo  Horreum Margi antički grad kod Ćuprije spreman za rekonstrukciju i nove posetioce

Na svim letovima ove avio-kompanije obavezno je nošenje maski za lice tokom čitavog trajanja leta, a avioni se redovno dezinfikuju. Kompanija je prilagodila sve procedure u putničkom avio-saobraćaju pre, tokom i nakon leta novim okolnostima, koje su prouzrokovane pandemijom korona virusa.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo
Oznake

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.