Vesti

Air Serbia uvodi nove letove do Ciriha, Frankfurta i Berlina

Air Serbia

Air Serbia je najavila povećanje broja letova do Ciriha, Frankfurta i Berlina tokom leta, Kako je navedeno, nedeljni broj letova biće povećan zbog povećane potražnje.

Dodatni letovi do Ciriha počeće u junu i to dva puta dnevno dok će sredinom leta obavljati i do tri leta dnevno.

  IPARD pravilnik za ruralni turizam - podsticaji od 5.000 do 300.000 evra

Letovi kompanije Air Serbia do Frankfurta i Berlina počeće od 1. avgusta i to 10 puta nedeljno.

Generalni direktor kompanije Air Serbia, Dankan Nejsmit, povodom najave povećanja broja letova istakao je da su destinacije u Švajcarskoj i Nemačkoj izuzetno važne, pre svega zbog velikog broja srpskih državljana koji žive i rade u tim zemljama, ali i zbog poslovnih ljudi i turista.

  Šta je porez na prekomerni turizam i ko će ga plaćati?

“Mi pomno pratimo sve što se tiče ukidanja ili produžavanja ograničenja u putovanjima na svim destinacijama do kojih letimo, i u skladu sa promenama dalje ćemo prilagođavati naš red letenja”, rekao je Nejsmit.

Avio-kompanija Air Serbia je u saopštenju istakla da sa planiranih ukupno 20 letova nedeljno ostaje glavni prevoznik koji će povezivati region sa Frankfurtom i Berlinom tokom narednih meseci.

Planirano je da Air Serbia od 15. juna, postepeno obnovi saobraćaj iz Beograda do većeg broja destinacija, a od 16. juna počeće obnova letova iz Niša i 30. juna iz Kraljeva.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Oznake