Vesti

AirBnB nudi besplatan smeštaj za sve koji se bore sa pandemijom korona virusa

AirBnB smeštaj

Airbnb poziva domaćine da pruže besplatan ili smeštaj po nižoj ceni zaposlenima u prvoj liniji koji se pokušavaju boriti protiv širenja korona virusa kroz svoj program Open homes.

Ova platforma za kratkoročni najam postavila je sebi za cilj da ugosti 100.000 radnika koji se hvataju u koštac sa hitnim situacijama širom sveta.

„Medicinski radnici i osobe koje pružaju prvu pomoć su prvi na udaru u pandemiji korona kirusa i želimo da pomognemo“, rekao je suosnivač Airbnb-a Džo Gebia.

„Čuli smo se sa velikim brojem domaćina širom sveta koji žele da obezbede udoban dom ovim herojima.“

„Domaćini mogu da se uključe u program i imaju mogućnost da besplatno otvore svoje domove putem Airbnb-ove platforme Open Homes, stvorene 2012. godine, i da udovolje potrebama ljudi kojima je potrebno hitno stanovanje“, saopštila je kompanija.

Program Otvorenih domova započinje u doba velikih poremećaja i prirodnih katastrofa, poput požara, zemljotresa i poplava, raseljavajući veliki broj turista i stanovnika.

Airbnb je nedavno predstavio novu politiku rezervacija ohrabrujući domaćine da budu fleksibilniji u slučaju otkazivanja zbog pandemije korona virusa.

PROČITAJ:  Grčka planira da oporezuje 145.000 smeštaja i poveća PDV
Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare