Promo

Kongresna ponuda Srbije na sajmu IBTM World 2019

Kongresna ponuda Srbije

Kongresni biro Srbije, koji posluje kao zasebno odeljenje Turističke organizacije Srbije, predstavlja kongresnu ponudu Srbije na sajmu „IBTM World 2019“ koji se od 19. do 21. novembra održava u Barseloni, Španija. Jedan od najznačajnijih događaja ove vrste u svetu okuplja 2.600 međunarodnih izlagača iz 150 zemalja i nekoliko hiljada pozvanih klijenata. U toku tri dana trajanja na sajmu će ukupno biti realizovano više desetina hiljada sastanaka.

Osim Kongresnog biroa Turističke organizacije Srbije, kao nosioca nastupa naše zemlje, svoju ponudu međunarodnim klijentima predstaviće i hoteli Hyatt Regency, Metropol Palace, Radisson Collection Old Mill, A Hoteli, Mona Plaza, MK Mountain Resort Kopaonik, Saint Ten i Sheraton u Novom Sadu. Od agencija biće prisutni Balkan-Adriatic, DMC Vekol, Glob Metropoliten Tours, iSerbia Travel & Events, Serbia Incoming i Talas Serbia, uz učešće Kongresnog biroa Beograda i nacionalnog avio prevoznika Air Serbia. Izlagači iz Srbije održaće zajedno preko 400 unapred zakazanih sastanaka.

Srbiju konkurentnom na međunarodnom tržištu čine, pre svega, dobra saobraćajna povezanost, ponuda kvalitetnih hotela sa kapacitetima za poslovne skupove, profesionalnost i iskustvo domaćih pružalaca usluga i odlična vrednost za novac. Prema podacima Međunarodne kongresne asocijacije – ICCA, Srbija je u 2018. godini bila na 53. mestu u svetu i 27. u Evropi po broju održanih međunarodnih kongresa, a glavni grad Beograd na 37. mestu u Evropi.

PR TOS

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare