Vesti

Letovi iz Niša ka Memingenu, Malmeu i Bazelu ponovo su mogući kompanijom WizzAir

Jeftini letovi iz Niša

Letovi ka Memingenu, Malmeu i Bazelu ponovo su mogući iz Niša jer je low cost avio-kompanija WizzAir kompletno obnovila svoj redovan putnički avio-saobraćaj sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu.

Ova odluka WizzAir-a nastupila je nakon donošenja odluke o otvaranju graničnog prelaza, a u saopštenju se navodi da je u Niš potpuno vraćen redovan putnički avio-saobraćaj u organizaciji niskobudžetne kompanije WizzAir na nivo pre proglašenja pandemije.

PROČITAJ:  WizzAir redukuje letove Beč - Niš i Beč - Ohrid

“Ne samo da je vraćen, već je najavljeno i povećanje broja avio-operacija ka Memingenu i Bazelu na tri puta nedeljno od 1. jula 2020. godine”, navodi se u saopštenju kome je istaknuto da će avion iz Niša leteti ka pet destinacija pored obnovljenih letova ka Dortmundu i Beču.

Cena karte za let do Memingena je od 1.749 dinara, a od 2.339 dinara do Malmea i Bazela.

Podsećamo, WizzAir je nedavno najavio otvaranje svojih baza u Tirani, Milani, Larnaki, Salcburgu, Lavovu.

Pored kompanije WizzAir, Air Serbia će od 16. jula sa aerodroma Konstantin Veliki leteti ka Franfurt Hanu i Nirnbergu, prema informacijama kompanije Ryanair, povratak na niški aeordrom je najavljen za avgust mesec.

PROČITAJ:  Letovi iz Beograda do Lisabona, Barselone, Milana, Brisela, Kelna, Osla, Fridrihshafena, Hamburga i Turka WizzAir-om

Aerodromi Srbije očekuju dalju normalizaciju i povećanje obima saobraćaja, kako sa niškog aerodorma, tako i sa aerodroma Morava u Kraljevu sa kojeg je najavljeno ponovno uspostavljanje linije za Beč od 30. juna.

Međutim, i dalje na snazi mere prenevcije u borbi protiv širenja zarazne bolesti COVID-19, i apeluje se na putnike da se pre dolaska na aerodrom pažljivo informišu o uslovima i načinu putovanja.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo
Oznake

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.