Vesti

Od Beograda do Milana, Rima i Venecije od 1. jula kompanijom Air Serbia

Air Serbia

Beograd – Milano direktni letovi otpočeće od 1. jula kompanijom Air Serbia. Ovim letom ova kompanija će započeti obnovu avio-saobraćaja ka svojim destinacijama u Italiji kao što u letovi do Rima i Venecije.

Obnova avio-saobraćaja znači i da će letovi za Rim biće uspostavljeni 2. jula, dok će se 3. jula otpočeti letovi od Beograda do Venecije, navodi se u saopštenju ove avio-kompanije.

PROČITAJ:  Air Serbia konkurs za kabinsko osoblje

Air Serbia će do Milana i Rima saobraćati svakog dana, dok će se letovi ka Veneciji obavljati tri puta nedeljno, uz postepeno povećanje učestalosti.

Inače, Srbija će biti prvi avio-prevoznik koji će ponovo uspostaviti letove između Srbije i Italije čim sva ograničenja budu ukinuta.

„Raduje nas što ponovo uspostavljamo vazdušnu vezu sa Italijom, koja tradicionalno predstavlja jedno od najznačajnijih tržišta za Srbiju zbog brojnih faktora koji povezuju dve zemlje, uključujući snažnu ekonomsku saradnju, turizam, dijasporu i trgovinu“, kaže generalni direktor kompanije Air Serbia, Dankan Nejsmit.

PROČITAJ:  Air Serbia konkurs za kabinsko osoblje

Kada se jednoh dana dostigne pun kapacitet reda letenja, ova avio-kompanija će ponuditi dobru mrežnu povezanost iz Italije preko Beograda do Bukurešta, Dubrovnika, Istanbula, Kijeva, Larnake, Podgorice, Sarajeva, Skoplja, Sofije, Splita, Tel Aviva, Tivta i drugih gradova, dodaje se.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Oznake
Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare