Vesti

Qatar Airways na liniji od Dohe do Beograda uvodi dodatne letove tokom letnje sezone

Qatar airways

Qatar Airways je počeo sa prodajom karata za tri dodatna leta nedeljno na liniji od Dohe do Beograda tokom letnje sezone.

Beogradsko predstavništvo aviokompanije Qatar Airways potvrdilo je da ova kompanija uvodi dodatne letove ka Beogradu, prenosi Aviatica.

Tri dodatna leta nedeljno su već ubačena u red letenja i rezervacione sisteme i prodaja karata je počela. Letovi će se obavljati u periodu od 9. jula do 28. septembra utorkom, četvrtkom i subotom.

  Severna Makedonija otvorila granice

Planirani polazak iz Dohe (let QR 371) je u 17:10, a dolazak u Beograd u 21:25. Polazak aviona na letu QR 372 iz Beograda za Dohu je istim danima u 22:35, sa dolaskom na aerodrom Hamad International u 4:50 narednog dana.

Letovi će se obavljati avionom Airbus A320. Qatar Airways na liniji Doha-Beograd-Doha trenutno leti svakodnevno, a sa dodatnim letovima ukupan broj nedeljnih letova popeće se na deset.

  Španski gradovi uvode rezervaciju mesta na plaži putem mobilne aplikacije

Novi letovi će značajno poboljšati konekcije iz Dohe do mnogih destinacija ove kompanije. U beogradskom predstavništvu navode da će sa novim letovima biti mnogo bolje veze Beograda i Denpasara, Bangkoka, Singapura, Maldiva, Sejšela, Melburna, Tokija, Sidneja i Ho Ši Mina.

Dodatni letovi čekaju na dozvolu Direktorata civilnog vazduhoplovstva.

  Gruzija se 1. jula otvara za strane turiste

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Oznake
Booking.com

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.