Vesti

Qatar Airways na liniji od Dohe do Beograda uvodi dodatne letove tokom letnje sezone

Qatar airways

Qatar Airways je počeo sa prodajom karata za tri dodatna leta nedeljno na liniji od Dohe do Beograda tokom letnje sezone.

Beogradsko predstavništvo aviokompanije Qatar Airways potvrdilo je da ova kompanija uvodi dodatne letove ka Beogradu, prenosi Aviatica.

Tri dodatna leta nedeljno su već ubačena u red letenja i rezervacione sisteme i prodaja karata je počela. Letovi će se obavljati u periodu od 9. jula do 28. septembra utorkom, četvrtkom i subotom.

Preporučujemo  Sve više incidenata na letovima jer putnici ne žele da nose maske

Planirani polazak iz Dohe (let QR 371) je u 17:10, a dolazak u Beograd u 21:25. Polazak aviona na letu QR 372 iz Beograda za Dohu je istim danima u 22:35, sa dolaskom na aerodrom Hamad International u 4:50 narednog dana.

Letovi će se obavljati avionom Airbus A320. Qatar Airways na liniji Doha-Beograd-Doha trenutno leti svakodnevno, a sa dodatnim letovima ukupan broj nedeljnih letova popeće se na deset.

Preporučujemo  Posete muzejima u Srbiji tokom pandemije prepolovljene

Novi letovi će značajno poboljšati konekcije iz Dohe do mnogih destinacija ove kompanije. U beogradskom predstavništvu navode da će sa novim letovima biti mnogo bolje veze Beograda i Denpasara, Bangkoka, Singapura, Maldiva, Sejšela, Melburna, Tokija, Sidneja i Ho Ši Mina.

Dodatni letovi čekaju na dozvolu Direktorata civilnog vazduhoplovstva.

Preporučujemo  Turiste u Meksiku čuvaće Nacionalna garda

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo
Oznake

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.