Vesti

Air Serbia iz Niša nudi tri tarife – grickalice i ručni prtljag svima, obrok nikome

Air Serbia

Od 15. jula putnici iz Niša po prvi put leteće kompanijom Air Serbia sa Aerodroma „Konstantin Veliki“ direktno ka nekoj od 12 destinacija širom Evrope i po subvencionisanim cenama avio-karata, uz tri tarife.

Ukoliko poželite da iz Niša letite do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga, Ljubljane i Tivta, treba da znate da Air Serbia u svojoj ponudi ima 4 tarife, od kojih su tri ekonomske i jedna biznis, a na letove iz Niša odnose se 3 ekonomske tarife i to: bela – Economy Light, plava – Economy Standard, i crvena – Economy Comfort.

Sve tri tarife u sebi sadrže besplatan ručni prtljag, odnosno jednu torbu težine do 8 kilograma, kao i grickalice tokom leta. Ako letite najskupljom tarifom u cenu je uračunat izbor sedišta, što se u prve dve tarife doplaćuje.

PROČITAJ:  Jeftine avio-karte više neće biti jeftine

Najjeftinija tarifa, odnosno bela Economy Light uračunava samo ručni prtljag i grickalice, što na primer do Tivta trenutno košta od 2.499 dinara.

Isti let ali po drugoj tarifi, plavoj – Economy Standard pored ručnog prtljaga podrazumeva i predati (check-in) prtljag do 23 kg. Grickalice su uračunate u cenu od 6.637 dinara pa naviše.

Ukoliko ste se opredelili za najskuplju, crvenu – Economy Comfort tarifu do Tivta, pored svega što je uračunato u plavu tarifu, nudi se mogućnost izmene rezervacije bez dodatnih troškova. Ovakva vrsta leta, odnosno karte će vas koštati od 11.637 dinara pa naviše.

PROČITAJ:  Air Serbia konkurs za kabinsko osoblje

Bitno je napomenuti da sve tri tarife kompanije Air Serbia koje su dostupne za letove sa niškog aerodroma uračunavaju prijave za let (check-in) na aerodromu, ali i da ni jedna navedena tarifa ne uključuje obrok u toku leta, koji se dodatno naplaćuje.

Podsećamo, do svih destinacija Air Serbia će saobraćati najmanje dva puta nedeljno sa areodroma “Konstantin Veliki” u Nišu, dok će ka Tivtu saobraćati tokom letnje sezone 3 puta nedeljno.

PROČITAJ:  Jeftine avio-karte više neće biti jeftine

Ukoliko nemate strah od letenja, iskoristite priliku da letite jeftinije do 12 destinacija širom Evrope.

PROČITAJ:  Air Serbia konkurs za kabinsko osoblje
[tp_from_our_city_fly_shortcodes origin=INI title=“Pronađite letove iz Niša“ limit=100 paginate=true stops=0 one_way=false subid=““ currency=“EUR“]

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare