Vesti

Šator za mačke: Povedite mačku na kampovanje

Šator za mačke

Ukoliko spadate u kampere čiji je jedini problem do sada bio šta da rade sa svojim mačkama kad krenu na kampovanje imamo dobre vesti: pojavio se šator za mačke.

S obzirom da su nedavna istraživanja pokazala da ljudi iz SAD i Kanade poludeli za kampovanjem, jasno je da ogroman broj njih sada traži način da ljubav prema ovom vidu boravka u prirodi podeli sa celom porodicom, pa čak i onim članovima iz porodice mačaka. To je na vreme uvidela kompanija iz Australije Catcamp koja je dizajnirala šator za mačke.

Cat camp šator za mačke, photo by cat camp

Kako bi odgovarao vašem ljubimcu nezavisno od njegovih gabarita, ovaj šator za sad se pravi u dimenzijama 54,6 x 54,6 cm (da ne kažemo 21,5 inča) i to od materijala koji se koristi i za izradu pravih šatora, a koji podrazumevaju čestitu ventilaciju, s tim što su iznutra postavljeni debelim, pufnastim materijalom.

Izbor šatora za kampovanje nije jednostavan ni ljudima, ali šator za mačke izgleda da je dobro rešenje. Tim koji stoji iza ovog izuma rekao je da je konačan rezultat aminovao tim stručnjaka sastavljen od uličnih i domaćih mačaka koje su isprobale 20 različitih modela, pre nego što se izdvojio jasan favorit.

https://www.instagram.com/p/BBZRvCAyr-U/

Kako sve mačke vole udobne, zatamnjene prostore, ovaj koji im je obezbedio šator samo za njih, dopao skoro svakoj koja je obitavala u njemu. Ipak, male su šanse da će vaš ljubimac zaista hteti na kampovanje, ali će zato skoro sigurno želeti ovaj šator za svoj novi krevet. Ukoliko ste jedan od upornijih vlasnika, rešeni da vam vaša mačka pravi društvo na kampovanju, znajte da šator za mačke ima poseban dodatni deo za slučaj nevremena.

PROČITAJ:  Kampovi u Hrvatskoj sve popularniji

Šator za mačke košta 60 dolara, proizvodi se u svim bojama, a sav novac od njegove prodaje odlazi udruženjima koja pomažu mačkama u nevolji. Budući na ovu plemenitu namenu novca zarađenog od prodaje šatora, proizvođač je naišao na oduševljenje širom interneta, pa očekujte i varijantu za pse.

Sve fotografije, uračunavajući i naslovnu: catcamp.co

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare