Promo

SEAS 2020 – Najveća vazduhoplovna konferencija u regionu 19. i 20. marta u Beogradu

SEAS 2020

Tango Six sa zadovoljstvom najavljuje našu 3. po redu vazduhoplovnu konferenciju SEAS – Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope (Southeast Europe Aviation Summit) za 19. i 20. mart u beogradskom hotelu Crowne Plaza.

Treće izdanje zvanično najveće vazduhoplovne konferencije u regionu ponovo će obuhvatiti panel diskusije, ovoga puta veći broj kraćih prezentacija kao i izložbeni prostor rezervisan za štandove sponzora i kompanija koje će izlagati svoje proizvode i usluge.

Ove godine očekujemo preko 1000 delegata, predstavnike više od 150 kompanija iz preko 30 zemalja sveta. Celokupna vazduhoplovna industrija regiona biće dva dana u Beogradu i razgovaraće na teme avio-kompanija, aerodroma, biće prisutni najveći globalni proizvođači aviona i druge vazduhoplovne opreme.

Drugi dan SEAS-a biće posvećen vojnom vazduhoplovstvu i bespilotnim letelicama, dok ćemo po prvi put predstaviti interesantne govornike na temu svemirskih aktivnosti Srbije i regiona, bezbednosti letenja kao i vazduhoplovnih tema i poduhvata za koje do sada nista znali.

Tango Six je i ove godine uspeo da u Beograd dovede najveće globalne vazduhoplovne kompanije. Sponzori ovogodišnjeg SEAS-a su: Erbas, Vansi, ATR, Bel Helikopteri, Er Srbija i mnogi drugi.

SEAS 2020
SEAS 2020 je zvanično najveća vazduhoplovne konferencija u regionu

Pratite nas jer ćemo u narednim danima objavljivati najinteresantnije segmente događaja, premijere i najaviti interesantne goste.

Akreditacije za samit možete kupiti preko SEAS sajta na adresi – www.seas.rs

Ukoliko želite da kontaktirate organizaciju događaja pišite na: info@seas.rs

YouTube player

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare