Vesti

Skijatos udružuje snage sa Cyprus Airways da podstakne turizam

Ostrvo Skijatos

Opština Skijatos objavila je ove nedelje da je zaključila partnerstvo sa avio-kompanijom Cyprus Airways u okviru svog strateškog plana za jačanje turističkih dolazaka na ostrvo.

Skijatos će raditi zajedno sa Cyprus Airways kroz zajednički reklamni program na promociji ostrva kao glavne turističke destinacije za kiparske putnike.

PROČITAJ:  Najegzotičnija ostrva Evrope - malo drugačija putovanja

Vest dolazi nakon sličnih inicijativa ranije ove godine sa TUI i Jet2, a kampanja uključuje onlajn marketinške akcije na veb stranici Cyprus Airwaysa, postove na blogu, vodič za ostrva i ciljane mejlove partnerima i turističkim agentima.

„Opština Skijatos nastavlja svoju sistematsku i dinamičnu promociju ostrva kroz važnu saradnju sa međunarodnim turističkim grupama. Naša saradnja sa kompanijom Cyprus Airways ima za cilj uspostavljanje Skijatosa na kiparskom turističkom tržištu i jačanje priliva posetilaca sa veoma značajnog turističkog tržišta za Skijatos“, rekao je gradonačelnik ostrva Todoris Cumas.

Prema sporazumu, Cyprus Airways će obavljati direktne letove za Skijatos iz Larnake dva puta nedeljno utorkom i subotom.

Cyprus Airways Skijatos
Cyprus Airways promo kampanja za Skijatos

„Saradnja između Cyprus Airways i Skijatosa ne samo da ima za cilj da unapredi mogućnosti putovanja, već i da promoviše značajnu razmenu ideja, kulture i iskustava između dve destinacije“, navodi se u saopštenju kompanije Cyprus Airways.

Na Skijatos se može doći trajektom, ali je avionski prevoz izuzetno popularan jer ostrvo poseduje aerodrom. Kipar je poslednjih godina izabrana destinacija mnogih naših turista, tako da ovakva inicijativa može uroditi plodom. Spoj odmora na Kipru i drugog ostrva kako bi se napravio predah i videlo nešto novo može u budućnosti biti matrica i za druga ostrva.

PROČITAJ:  Trajekt za Kefaloniju: online kupovina karata, cena i polasci

Inače, kiparski avioprevoznik, Cyprus Airways, nastavio je sa radom 2016. godine i trenutno iz Larnake na Kipru opslužuje 18 destinacija u Evropi i Bliskom istoku. Saobraća redovno za Atinu, Santorini, Skijatos, Rodos i Iraklion (Krit) u Grčkoj.

PROČITAJ:  Trajekt za Tasos: Cena, red vožnje i karte

Izvor: gtp

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare