Vesti

Uber iznajmljivanje glisera za posetu grčkim ostrvima

Gliser

Putnici koji posećuju neka od najpopularnijih grčkih ostrva sada mogu da uživaju u letnjim izletima koristeći aplikaciju Uber Boat za iznajmljivanje glisera za istraživanje klubova na plaži, slikovitih uvala i udaljenih mesta.

Drugu godinu zaredom, kompanija za prevoz putnika Uber ponovo je pokrenula svoju uslugu Uber Boat, proširujući operacije sa Mikonosa na tri nove destinacije – Mikonos, Santorini i Atinsku rivijeru – sa ciljem da podrži grčki turizam i olakša prevoz između ostrva, čak i za one koji su na njih sopstvenim prevozom i trajektom.

PROČITAJ:  Trajekt za Mikonos: Cena, red vožnje i kupovina karata

Iznajmljivanje glisera je usluga, kojom upravljaju lokalne licencirane agencije, nudi prevoz na zahtev preko aplikacije Uber, omogućavajući korisnicima da lako i pouzdano rezervišu ture gliserom samo jednim klikom na dugme.

Prema saopštenju kompanije, iznajmljivanje glisera je proširenje odražava Uberovu strategiju da pozicionira Grčku u centru Evrope. Pored toga, jača turistički sektor zemlje, istovremeno osiguravajući pristupačne i bezbedne usluge prevoza za stanovnike i posetioce u ovim oblastima.

„Dok se Grčka priprema da ove godine dočeka milione posetilaca na svojim ostrvima, turistička industrija je i dalje od suštinskog značaja za domaću privredu“, navodi se u saopštenju.

Kao odgovor na tu priliku, Uber je rekao da ponovo potvrđuje svoju posvećenost podršci lokalnim preduzećima kroz inovativna rešenja, proširujući svoju saradnju sa lokalnim partnerima kako bi ponudio usluge prevoza pomoću svoje platformske tehnologije.

PROČITAJ:  Najegzotičnija ostrva Evrope - malo drugačija putovanja

„Posvećeni smo pružanju mogućnosti naše tehnologije korisnicima, omogućavajući im da uživaju u više načina da se kreću po našoj zemlji jednim klikom na dugme, kao i lokalnim preduzetnicima, pružajući im više poslovnih prilika“, rekla je Meri Gaitanaru, Uberov rukovodilac operacija za Grčku.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare