Vesti

Uskoro direktni letovi od Beograda do Tbilisija?

Nakaradna panorama Tbilisija: Predsednička palata, koncertna dvora,a zgrada javne uprave, most koji svetli i žičara, foto: Uroš Nedeljković

Letovi od Beograda do Tbilisija su deo zajedničke deklaracije koju su potpisali ministri spoljnih poslova Srbije i Gruzije.

David Zalkalini i Ivica Dačić su u Tbilisiju potpisali zajedničku deklaraciju o saradnji između dve države sa naglaskom na uspostavljanje međusobnih letova, javlja portal Ex-Yu Aviation.

Ovo pitanje će biti detaljnije razmotreno na Međuvladinoj ekonomnskoj komisiji u Tbilisiju u julu ove godine, na kome će biti održan drugi Gruzijsko-srpski poslovni forum.

Inače, Gruzija je odavno ukinula vize građanima Srbije, dok je Srbija to učinila u martu 2018. godine, što je veliki korak napred u odnosima između dve zemlje.

PROČITAJ:  Gruzija, Mestija: Gde si mun'o zlatno runo? (1/3)

„Očekujem da će veze između naše dve države biti poboljšane“, istakao je srpski ministar i dodao da kako je ovo veliki korak napred. „Želeo bih da istaknem da postoji veliko poštovanje, ljubav i poverenje između Srbije i Gruzije“, kazao je on.

Direktni letovi između Srbije i Gruzije nikada do sada nisu postojali.

[tp_cheapest_flights_shortcodes origin=BEG destination=TBS title=“Za sada Tbilisi možete posetiti ovako“ paginate=true subid=““ currency=“EUR“]

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Oznake
Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare