Vesti

Uskoro direktni letovi od Beograda do Tbilisija?

Nakaradna panorama Tbilisija: Predsednička palata, koncertna dvora,a zgrada javne uprave, most koji svetli i žičara, foto: Uroš Nedeljković

Letovi od Beograda do Tbilisija su deo zajedničke deklaracije koju su potpisali ministri spoljnih poslova Srbije i Gruzije.

David Zalkalini i Ivica Dačić su u Tbilisiju potpisali zajedničku deklaraciju o saradnji između dve države sa naglaskom na uspostavljanje međusobnih letova, javlja portal Ex-Yu Aviation.

Ovo pitanje će biti detaljnije razmotreno na Međuvladinoj ekonomnskoj komisiji u Tbilisiju u julu ove godine, na kome će biti održan drugi Gruzijsko-srpski poslovni forum.

Inače, Gruzija je odavno ukinula vize građanima Srbije, dok je Srbija to učinila u martu 2018. godine, što je veliki korak napred u odnosima između dve zemlje.

PROČITAJ:  Gruzija, Mestija: Gde si mun'o zlatno runo? (1/3)

“Očekujem da će veze između naše dve države biti poboljšane”, istakao je srpski ministar i dodao da kako je ovo veliki korak napred. “Želeo bih da istaknem da postoji veliko poštovanje, ljubav i poverenje između Srbije i Gruzije”, kazao je on.

Direktni letovi između Srbije i Gruzije nikada do sada nisu postojali.

[tp_cheapest_flights_shortcodes origin=BEG destination=TBS title=”Za sada Tbilisi možete posetiti ovako” paginate=true subid=”” currency=”EUR”]

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo
Oznake

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.