Vesti

WizzAir iz Niša ponovo leti do Beča, a do Bazela dodatni let

WizzAir

WizzAir će sa niškog aerodroma Konstantin Veliki od 7. oktobra ponovo leteti do Beča, a prethodno će od 9. septembra uvesti dodatni let za Bazel (Miluz).

Mađarski niskotarifni avio-prevoznik će iz Niša do Beča leteti sredom, dok će svakog ponedeljka, srede i petka leteti do Bazela i to do kraja letnje sezone.

PROČITAJ:  Šta ne sme da se nosi u ručnom prtljagu prilikom putovanja avionom

Avio-linija Niš-Beč će se 7. oktobra vratiti u planirani red letenja ka kojoj je ova avio-kompanija u letnjem redu letenja planirala da leti 2 puta nedeljno odnosno svake srede i nedelje. Cene karata za letove do Beča kreću se po ceni već od 2.629 dinara.

Cene karata za letove od Niša do Bazela kreću se po ceni već od 2.919 dinara, a svakog ponedeljka, srede i petka WizzAir planira da leti i tokom zimske sezone do Bazela odnosno Aerodroma Miluz.

PROČITAJ:  Putovanje avionom: Šta treba znati pre i tokom leta

Podsećamo da je zbog zabrane letova koja je vlada Austrije uvela za većinu zemalja Zapadnog Balkana uključujući i Srbiju zbog situacije usrokovane virosom korone, WizzAir bio primoran da ukine letove sredinom jula.

PROČITAJ:  WizzAir letovi Niš - Malme ponovo od aprila

Nakon ukidanja ove zabrane WizzAir je nastavio da obavlja redovan avio-saobraćaj iz Niša sa aerodroma Konstantin Veliki jednom nedeljno odnosno nedeljom.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo
Oznake

Jedan komentar

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.