Vesti

WizzAir iz Niša privremeno umesto u Memingen leti za Fridrihshafen

WizzAir će zbog zatvaranja aerodroma Memingen odnosno proširenja avionske piste na aerodromu krajem septembra 2019. godine na letu Niš – Memingen sletati na aerodrom Fridrihshafen (Friedrichshafen).

To znači da će svi letovi krajem septembra biti obustavljeni, a avio-kompanije će svoje letove obavljati sa alternativnih aerodroma.

Treba posebno napomenuti da se radi o letu Niš – Memingen i da će u periodu od 20. septembra do 30. septembra saobraćati umesto na aerodrom u Memingenu na aerodrom u Fridrihshafen, što znači da prilikom rezervacije odnosno kupovine karte treba da za taj let odaberu Memingen kao svoju krajnu destinaciju iz Niša.

Prilikom kupovine aviokarata WizzAir na svom sajtu obaveštava ispod cene avio-karte da će se ti letovi upravo obaviti na pomenuti alternativni aerodrom.

Iz Niša će se u datom periodu obaviti četiri leta. Ovo je prilika da putnici ukoliko žele da posete nešto što do sada nisu imali priliku moći će da za taj kratki vremenski period obiđu destinaciju koja se nalazi na samoj obali čuvenog Bodenskog jezera koje se nalazi na reci Rajni između Nemačke, Švajcarske i Austrije.

Prelepo Bodensko jezero
Prelepo Bodensko jezero, foto: Julo / Wikimedia

U oktobru, nakon završetka radova na aerodromu u Memingenu, WizzAir će nastaviti da redovno sleće na ovaj aerodrom, te ukoliko nemate strah od letenja, iskoristite priliku da posetite nešto novo ili se strpite da se radovi na aerodromu završe.

Naslovna fotografija: Doris Antony, Wikimedia

PROČITAJ:  Najbolje destinacije za samostalna putovanja
Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Oznake
Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare