Saveti za putovanja Srbija

Jeftini letovi iz Niša: Kuda leteti za pristojan novac?

Putovanje avionom

Jeftini letovi iz Niša su dali vetar u leđa aerodomu u Nišu, kao i mnogim putnicima koji lete na ovaj način. Niskotarfine tzv. low cost kompanije, pored jeftinih letova iz Beograda lete i sa Aerodroma Konstantin Veliki koji ruši sve rekorde u prevozu putnika.

Tako je Niški aerodrom Konstantin Veliki (INI) je postao jedan od najbrže rastućih aerodroma u okruženju. Njegov geografski položaj omogućava obuhvat putnika sa severa Srbije, Makedonije i istočne Bugarske, dok sa njega lete niskotarifne kompanije RyanAir, WizzAir i Swiss.

Pre nego što se odlučite na let avionom iz Niša, proverite da li ste spremni za let avionom, kao i da li su navedene informacije tačne, s obzirom na to da Daljine.rs ne mogu biti odgovorne ukoliko se izmene termini ili se neka avio-linija ukine. Naše je da pokušamo da destinacije do kojih se leti iz Niša pokušamo držati ažurno koliko je to moguće.

Wizz Air letovi iz Niša

Iz Niša kompanijom Wizzair možete leteti do Bazela (Mulhouse-Freiburg) svakog utorka, srede i subote. Dalje, možete leteti do Memingen (Zapadni Minhen) utorkom i subotom. Dortmund je nadohvat svakog ponedeljka i petka, a let od Niša do Beča je utorkom i subotom.

PROČITAJ:  WizzAir iz Niša privremeno umesto u Memingen leti za Fridrihshafen

Nakon kratke pauzе kada WizzAir nije leteo do Malmea od 17. januara 2019. godine, od 17. aprila 2019. godine ova niskotarifna kompanija ponovo saobraća do ovog švedskog grada i to ponedeljkom i petkom.

RyanAir sa niškog aerodroma

Kompanijom Ryanair sa Aerodroma Konstantin Veliki možete stići do Berlina (Šenefeld) i Dizeldorfa (Veze) svakog četvrtka i nedelje.

Ponedeljkom i petkom iz Niša možete lteti do Bratislave u Slovačkoj i do Malte, a do Milana (Bergamo) u Italiji i Stokholma u Švedskoj utorkom i subotom (do marta 2020. kada se letovi ukidaju).

Letovi Niš – Malta kompanijom Ryanair su uspostavljeni

Swiss iz Niša leti ka mnogim destinacijama

Na kraju ostao nam je švajcarski Swiss. Ova kompanija leti iz Niša samo do Ciriha i to sredom, petkom i nedeljom. Sredom leti od juna do oktobra, tako da obratite pažnju.

Dobra strana je što se iz Niša preko Ciriha, a kompanijom Swiss može, doduše sa presedanjem, leteti do 50 destinacija širom Evrope i sveta.

PROČITAJ:  Aerodrom Mostar očekuje Ryanair letove

Bitno je istaći, a nije nevažno, da je politika kabinskog prtljaga kompanije Swiss drugačija, jer ova kompanija nije tipičan low cost. Dakle, dimenzije ručnog prtljaga koji se može uneti u avion su za ručni prtljag veličina 55x40x23cm i težine do 8 kilograma u ekonomskoj klasi. Ako putujete poslovnom klasom dozvoljne su dve torbe iste veličine i iste težine.

Čekirani prtljag može biti do 23 kila težine, dakle mnogo ajvara tu može stati.

Air Serbia iz Niša leti ka 12 gradova

Kompanija Air Serbia iz Niša leti ka Nеmačkoj – Nirnbеrg (od 18. jula), Frankfurt/Han(od 17. jula), Hanovеr (od 16. jula), Fridrihshafеn (od 4. avgusta) i Karlsruе (od 3.avgusta), ka Austriji do Salcburga (od 2. avgusta), Italiji za Rim (od 2. avgusta) i Bolonju (od 16. jula), Mađarskoj do Budimpеštе (od 1. avgusta – u međuvremenu je ukinut), Švеdskoj do Gеtеborga (od 17. jula), Slovеniji za Ljubljanu (od 1. avgusta) i ka Tivtu (od 16. jula) u Crnoj Gori, a prodaja karata je več počela.

[tp_from_our_city_fly_shortcodes origin=INI title=“Nađite jeftin let iz Niša“ limit=100 paginate=true stops=0 one_way=false subid=““ currency=“EUR“]

Dok jeftini letovi iz Niša spajaju Srbiju i okruženje, pre planiranog polaska na put i kupovine avionskih karata, proverite tačnost navedenih informacija jer su promene uvek moguće.

Ukoliko niste iz Niša, a želite povoljan parking, moguće je parkirati hod hale Čair po povoljnoj ceni.

Parking za sve koji lete iz Niša po povoljnoj ceni

Ako ne možete naći jeftine karte iz Niša, odmah tu u komšiluku su low cost kompanije koje sleću u Sofiju, a ako vam je zgodno proverite jeftine letove iz Budimpešte ili low cost iz Temišvara.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare