Vesti

Letovi Air Serbia iz Niša: Počela prodaja karata za 12 linija, ovo su cene

Jeftini letovi iz Niša

Kompanija Air Serbia počela je sa prodajom karata za 12 linija od javnog interesa iz Niša. Sa Aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu putnici će moći od sredine jula da lete do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga, Ljubljane i Tivta.

Tako će od 15. jula će avioni kompanije Air Serbia leteti iz Niša do izabranih 12 evropskih destinacija za koje je pobedila na tenderu.

Do svih destinacija kompanija će saobraćati najmanje dva puta nedeljno sa areodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu, dok će ka Tivtu saobraćati tokom letnje sezone 3 puta nedeljno, a svi zainteresovani putnici žele da putuju mogu već da kupe karte .

Iz kompanije navode da će najjeftiniji letovi biti do Tivta i Geteborga s cenom povratne avio karte od 48 evra, a najskuplja povratna karta će biti do Rima gde će putnici morati da izdvoje 73 evra sa svim taksama. Povratna karta do Frankfurta koštaće 51, do Bolonje 52, a do Ljubljane 53 evra.

PROČITAJ:  Strah od letenja avionom i kako ga prevazići: Ne, avion neće pasti

Oni koji žele da putuju do Karslruea za povratnu kartu treba da izdvoje 55 evra, 60 evra će koštati let do Nirnberga i Fridrihshafena, dok će evro više koštati karta iz Niša do Hanovera i Budimpešte, a 62 evra do Salcburga.

Putnici će na ovim linijama leteti avionom tipa Erbas A319, čiji je kapacitet prema dostupnim informacijama 144 sedećih mesta.

Međutim, putnici dodatno plaćati prtljag i rezervaciju sedišta, kao što je slučaj sa pojedinim low cost kompanijama, tako da nije jasno da li se ovi letovi mogu svrstati u tzv. jeftine letove.

PROČITAJ:  Air Serbia letovi Beograd - Marsej i Firenca

Podsetimo da su Ministarstvo građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе i kompanija Air Serbia potpisali Ugovor o pružanju uslugе obavljanja avio-prеvoza na linijama proglašеnim kao linijе u javnom intеrеsu (PSO) koji ćе omogućiti povеzivanjе Niša sa sledećim gradovima i državama: ka Nеmačkoj – Nirnbеrg (od 18. jula), Frankfurt/Han(od 17. jula), Hanovеr (od 16. jula), Fridrihshafеn (od 4. avgusta) i Karlsruе (od 3.avgusta), ka Austriji do Salcburga (od 2. avgusta), Italiji za Rim (od 2. avgusta) i Bolonju (od 16. jula), Mađarskoj do Budimpеštе (od 1. avgusta), Švеdskoj do Gеtеborga (od 17. jula), Slovеniji za Ljubljanu (od 1. avgusta) i ka Tivtu (od 16. jula) u Crnoj Gori.

[tp_from_our_city_fly_shortcodes origin=INI title=“Pronađite jeftine letove iz Niša“ limit=100 paginate=true stops=0 one_way=false subid=““ currency=“EUR“]

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare