Vesti

Aplikacija za one u vezama na daljinu: Nađite najjeftiniju destinaciju za zajedničko putovanje

par, putovanje

Turistički pretraživač Kayak izbacio je novu aplikaciju za parove koji održavaju vezu na daljinu, uz pomoć koje mogu lako da nađu najjeftiniju destinaciju na kojoj će se sastati.

Provođenje nedelja, pa i meseci bez onih koje volimo može biti izuzetno emotivno iscrpljujuće, posebno za vreme praznika kao što je nadolazeći Dan zaljubljenih.

Kayakova nova alatka Rendevouz će onim parovima koji održavaju veze na daljinu ubuduće olakšati nalaženje destinacije na koju mogu zajedno otputovati, bez obzira na doba godine, tako što će umesto njih pronaći najjeftinije letove u ponudi.

Pretraga koju vrši Rendevouz bazirana je na ceni letova od mesta u kojima žive partneri do poželjnih destinacija.

par, let, putovanje
Sve što korisnici ove aplikacije treba da urade jeste da ukucaju gradove iz kojih poleću, kao i datum polaska

Sve što korisnici ove aplikacije treba da urade jeste da ukucaju gradove iz kojih poleću, kao i datum polaska, a na osnovu tih podataka Rendevouz će pronaći najpovoljniju turističku destinaciju koja bi mogla da ih zanima.

Aplikacija Rendevouz zima u obzir cene od poslednjih 48 sati, i na osnovu predviđenog koštanja letova izlistava nekoliko destinacija.

Kada korisnici nađu destinaciju koja im odgovara, lako mogu naći i avionski let za sebe i partnera, što bukiranje putovanja čini jednostavnim ne samo za parove koji imaju vezu na daljinu, već i za bilo koga ko ima prijatelje i porodicu van mesta u kom živi.

Primera radi, ukoliko osoba iz Njujorka pokušava da se sastane sa nekim iz Ostina, Rendevouz će kao najpovoljniju destinaciju ponuditi Fort Loderdejl na Floridi, do kog će im oboma (ukupno) letovi koštati 217 dolara.

Rezultati koje ćete dobiti putem Rendevouza će naravno varirati u odnosu na trenutak pretrage, ali ova alatka svakako predstavlja pojednostavljen način da oni koji planiraju zajedničko putovanje nađu poželjne opcije koje mogu da priušte sebi.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare