Vesti

EasyJet menja raspored letova iz Beograda ka Ženevi, Berlinu i Bazelu

Easyjet obogaćuje promet budimpeštanskog aerodroma

Aviokompanija easyJet promenila je nedavno svoj red letenja na linijama koje obavlja iz Beograda. Promene se odnose na letove ka Ženevi, Berlinu i Bazelu.

Već od 2. avgusta, linija Ženeva – Beograd će ostati bez jednog polaska nedeljno. Ukida se let petkom i ostaju samo dva leta nedeljno – ponedeljkom i sredom. Ova redukcija će trajati do 1. novembra, kada će let biti vraćen, piše portal Aviatica.

PROČITAJ:  Putovanje avionom: Šta treba znati pre i tokom leta

Samo mesec dana kasnije, od 4. decembra, linija do Ženeve će dobiti pojačanje. Uvodi se četvrti nedeljni let – utorkom. Ovaj će let biti u ponudi sve do kraja godine (31. decembar), a potom će posle pauze početkom godine, biti vraćen od 11. februara i ostaće sve do kraja zimskog reda letenja što pada krajem marta.

Značajna redukcija će pogoditi liniju easyJet-a za Berlin. Od 30. oktobra će biti ukinut jedan let nedeljno (sredom), što će biti smanjenje sa četiri na tri nedeljna leta. Dodatno smanjenje polazaka će biti u periodu od 13. januara do 17. februara, kada će zbog ukidanja leta ponedeljkom, linija Berlin-Beograd ostati samo na dva polaska nedeljno. U nastavku zimskog reda letenja, linija će se vratiti na tri nedeljna leta.

PROČITAJ:  Kada treba kupovati avionske karte da biste uštedeli i šta vam je neophodno za to

Manju redukciju pretrpeće i treća linija easyJet-a ka Bazelu. Na ovoj liniji će biti ukinut let utorkom, ali samo u dva kraća perioda tokom slabije sezone, od 12. novembra do 10. decembra i od 14. januara do 4. februara 2020. U tom periodu će biti samo dva umesto tri leta nedeljno.

PROČITAJ:  Letovi Niš - Malta kompanijom Ryanair su uspostavljeni

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.