Vesti

easyJet od 1. jula ponovo leti iz Beograda ka Berlinu, Ženevi i Bazelu

easy jet

EasyJet ponovo leti iz Beograda od 1. jula, a ova low-cost avio-kompanija je objavila i novi red letenja kojim je planirano ponovno pokretanje letova već od 15. juna.

Iako je nedavno objavljeno da su hakeri su ukrali podatke o devet miliona putnika ove kompanije, a za 2.200 njih i podatke sa kreditnih kartica, to ne smeta kompaniji da sa desetak aerodroma u Velikoj Britaniji od 15. juna pokrene prve letove nakon njihove obustave zbog pandemije virosa korone i zatvaranja granica.

Sa britanskih aerodroma avioni ove kompanije će leteti ka 12 destinacija u Španiji, Portugaliji, Švajcarskoj i Francuskoj.

Preporučujemo  Sve više incidenata na letovima jer putnici ne žele da nose maske

Prvi let kompanije easyJet ka beogradskom aerodromu Nikola Tesla biće iz Ženeve 1. jula u 08.55 časova, dok će istog dana, u 12.30 na beogradski awerodrom doleteti avion iz Berlina. Sutradan, 2. jula, biće uspostavljena linija iz Bazela sa dolaskom aviona u Beograd u 19.10 časova.

Ova avio-kompanija planira da veći broj letova do više destinacija i država vaspostavi od jula. Pored Beograda, easyJet će se vratiti i u region kao i ranije, tako da će od 1. jula početi da leti do Ljubljane, Pule, Zadra, Splita, Dubrovnika, Tivta i Prištine.

Preporučujemo  Najkrupniji mrki medved otkriven na Tari i nazvan je Aleksandar

Što se tiče letova easyJet-a ka Beogradu, linije se neće menjati u odnosu na 2019. godinu, tako da će leteti četiri puta do Berlina (ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom) i tri puta nedeljno do Ženeve (ponedeljkom, sredom i petkom) i do Bazela (utorkom, četvrtkom i nedeljom).

Podsećamo, beogradski aerodrom “Nikola Tesla” je otvoren, a putnici sa njega moraju nositi maske, prati ruke i doći na aerodrom bar dva sata pre leta, a poželjno je i tri.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.