Vesti

easyJet od 1. jula ponovo leti iz Beograda ka Berlinu, Ženevi i Bazelu

easy jet

EasyJet ponovo leti iz Beograda od 1. jula, a ova low-cost avio-kompanija je objavila i novi red letenja kojim je planirano ponovno pokretanje letova već od 15. juna.

Iako je nedavno objavljeno da su hakeri su ukrali podatke o devet miliona putnika ove kompanije, a za 2.200 njih i podatke sa kreditnih kartica, to ne smeta kompaniji da sa desetak aerodroma u Velikoj Britaniji od 15. juna pokrene prve letove nakon njihove obustave zbog pandemije virosa korone i zatvaranja granica.

Sa britanskih aerodroma avioni ove kompanije će leteti ka 12 destinacija u Španiji, Portugaliji, Švajcarskoj i Francuskoj.

PROČITAJ:  Jeftine avio-karte više neće biti jeftine

Prvi let kompanije easyJet ka beogradskom aerodromu Nikola Tesla biće iz Ženeve 1. jula u 08.55 časova, dok će istog dana, u 12.30 na beogradski awerodrom doleteti avion iz Berlina. Sutradan, 2. jula, biće uspostavljena linija iz Bazela sa dolaskom aviona u Beograd u 19.10 časova.

Ova avio-kompanija planira da veći broj letova do više destinacija i država vaspostavi od jula. Pored Beograda, easyJet će se vratiti i u region kao i ranije, tako da će od 1. jula početi da leti do Ljubljane, Pule, Zadra, Splita, Dubrovnika, Tivta i Prištine.

PROČITAJ:  Jeftine avio-karte više neće biti jeftine

Što se tiče letova easyJet-a ka Beogradu, linije se neće menjati u odnosu na 2019. godinu, tako da će leteti četiri puta do Berlina (ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom) i tri puta nedeljno do Ženeve (ponedeljkom, sredom i petkom) i do Bazela (utorkom, četvrtkom i nedeljom).

Podsećamo, beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ je otvoren, a putnici sa njega moraju nositi maske, prati ruke i doći na aerodrom bar dva sata pre leta, a poželjno je i tri.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare