Jeftini letovi iz Sofije mogu biti zgodan izbor ako ne nađete jeftinu avionsku kartu za letove iz Beograda ili jeftine letove sa aerodroma u Nišu.

Naime, mnogi putnici s juga Srbije se odlučuju da lete baš sa aerodroma u Sofiji u Bugarskoj, jer često avio karte mogu biti jeftinije, a niskotarifne kompanije koje lete sa ovog aerodroma su WizzAir, RyanAir i EasyJet.

Iz centra Sofije do aerodroma vozi gradski autobus i metro tako da se svaki turista ili putnik može lako snaći u prestonici ove prijateljske zemlje.

Ovaj spisak jeftinih letova iz Sofije treba uzeti sa rezervom, s obzirom na to da se mnogi letovi mogu promeniti kao i dani kada ove low cost kompanije prevoze putnike, te ako nemate strah od letenja, u nastavku pročitajte o kojim se destinacijama radi.

Niskotarfina kompanija WizzAir iz Sofije leti ka Italiji i to u Napulj, sredom i subotom; u Rim na aerodrom Fjumićino svakog dana, mada red letenja nije ustaljen i na kraju iz Sofije možete leteti do Sicilije, odnosno do Katanije, četvrtkom i nedeljom.

Ista kompanija leti do odredišta u Španiji, u Madrid – ponedeljkom, sredom, petkom i subotom; u Barselonu na aerodrom El Prat, ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom. Iz Sofije možete leteti i u Alikante, sredom i nedeljom, odnosno u Malagu, utorkom i subotom.

WizzAir prevozi putnike do Pariza u Francuskoj (ne u Kini) na aerodrom Buvije i to ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom; i u Nicu ponedeljkom i petkom. Zanimljivo je da do Tel Aviva u Izraelu iz Sofiej postoje letovi svaki dan. Lisabon je moguć letovima koji su utorkom i subotom.

Za ljubitelje glavnog grada Danske, Kopenhagena, WizzAir ima liniju svakog dana u nedelji osim ponedeljka, dok do aerodroma Šarlroa nadomak Brisela leti svakog dana osim subote i utorka. Iz Sofije do Atine jeftini letovi su sredom, četvrtkom, petkom i nedeljom.

RyanAir takođe leti iz Sofije za Atinu, a polasci su samo subotom i nedeljom. Do Italije ovom niskotarfinsom avio kompanijom možete jeftino leteti do Pize, utorkom i subotom, odnosno do Venecije ponedeljkom i petkom. Jeftina avionska karta se može naći za mesto Pafos na Kipru, a letovi su ponedeljkom, sredom i petkom.

Do Ajndhovena u Holandiji možete naći jeftinu kartu za letove ponedeljkom, sredom i petkom, dok do aerodroma Skavsta u Stokholmu u Švedskoj letovi su samo sredom i nedeljom. Iako je za Irsku državljanima Srbije potrebna viza, treba pomenuti da letovi iz Sofije ka Dablinu postoje utorkom, četvrtkom i subotom.

Kompanija RyanAir iz Sofije leti ka destinacijama u Nemačkoj i to do Kelna ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, i do Hamburga samo utorskom i subotom.

EasyJet sa aerodroma u Sofiji leti ka destinacijama u Velikoj Britaniji najpre ka Londonu svakodnevno i to na dva aerodroma, potom do Mančestera utorkom, četvrtkom, subotom i nedeljom i na kraju do Edinbugra u Škotskoj samo sredom i subotom.

U svetu se nikada više nije putovalo, a ovoj činjenici uveliko doprinose i jeftini letovi. Ne samo zbog njih, ali zahvaljujući i njihovom doprinosu, turizam u Bugarskoj doživljava rast. Tako, ako vas put navede u Sofiju ne zaboravite da i iz nje postoje jeftini letovi.

Photo by: U.S. Air Force Staff Sgt. Joe W. McFadden | VIRIN: 160908-F-ZL078-0499.JPG

Pratite Daljine.rs i na Fejsbuku, na Tviteru i na Instagramu.

11Shares

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.